Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Mini-ITX
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Boost3er
üzenetére
Az ACS csak akkor hasznos, ha olyan tárgyat akarsz vele kikerültetni, amiről nem tud "lepattanni". Pl fák esetén felesleges, mert lekoccolja, és kikerüli. Széthagyott játékok, trambulin U alakú lába (erre pl. fel tudja magát tolni), határolóval nem lekerített virágágyás stb.. esetén jó szolgálatot tehet. Viszont úgy tudom, hogy azért nem 100%-os, szokott hibázni, szóval ezt inkább majd az ACS-el rendelkező topictársak megmondják.
OBI-nál látom, hogy nincs sima 500-as, de egyébként sanszos, hogy a 300-as is elég lenne neked. Esetleg külföldi rendelés még szóba jöhet 500-asra, ezt is szerintem meg tudja válaszolni valaki a topicból, én mostanában nem követem a beszerzési lehetőségeket, meg ugye covidhelyzet is van, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest