Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tigerclaw

nagyúr

Valaki le tudná írni, hogy mikor kap az ember epic követ rewardnak, amit ugye be lehet váltani cuccokra? (cursed sourcestone a neve talán, azon a helyen ahol épp vagyok) A kéket már több quest is adja, meg gyakrabban esik riftezésnél, de az epic nagyon ritka és nem tudom, hogy hova kellene mennem, hogy azt kapjam. Arra tippelek, hogy invázió esetén jöhet rewardnak, mikor nagyobb boss jön a végén, csakhogy nem tudom, hogy hol bukkan elő. Külön questet kell ehhez felvenni? Azt sem értem, hogy mikor invázió van, néha jelzi, hogy az automatikus quest során mondjuk 1/50, 2/50, szóval hogy hullanak a questmobok, csak az a fura, hogy akkor is jelzi, mikor én nem is riftezek, nem vagyok raidben, de mikor viszont riftezek raidben és sorra öljük az inváziós csapatokat, hídfőállásokat, akkor sosem írja ezt.

Na ez elég zavarosra sikerült, de lényeg az lenne, hogy hányféle rift van (erősségre) és hányféle invázió van. Néha az is bosszantó, hogy belefutok egy riftbe, vagy inváziós csapatba, feldobja ugye a raid join lehetőségét, be is vesz, de továbbra is szürkék maradnak a mobok, és gyakorlatilag látszik, hogy bekerültem egy raidbe, de egy másikba.

Új hozzászólás Aktív témák