Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- 3D nyomtatás
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Valaki le tudná írni, hogy mikor kap az ember epic követ rewardnak, amit ugye be lehet váltani cuccokra? (cursed sourcestone a neve talán, azon a helyen ahol épp vagyok) A kéket már több quest is adja, meg gyakrabban esik riftezésnél, de az epic nagyon ritka és nem tudom, hogy hova kellene mennem, hogy azt kapjam. Arra tippelek, hogy invázió esetén jöhet rewardnak, mikor nagyobb boss jön a végén, csakhogy nem tudom, hogy hol bukkan elő. Külön questet kell ehhez felvenni? Azt sem értem, hogy mikor invázió van, néha jelzi, hogy az automatikus quest során mondjuk 1/50, 2/50, szóval hogy hullanak a questmobok, csak az a fura, hogy akkor is jelzi, mikor én nem is riftezek, nem vagyok raidben, de mikor viszont riftezek raidben és sorra öljük az inváziós csapatokat, hídfőállásokat, akkor sosem írja ezt.
Na ez elég zavarosra sikerült, de lényeg az lenne, hogy hányféle rift van (erősségre) és hányféle invázió van. Néha az is bosszantó, hogy belefutok egy riftbe, vagy inváziós csapatba, feldobja ugye a raid join lehetőségét, be is vesz, de továbbra is szürkék maradnak a mobok, és gyakorlatilag látszik, hogy bekerültem egy raidbe, de egy másikba.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Robotporszívók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- További aktív témák...
- Vostro 3580 15.6" FHD i7-8565U 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar bill új akku gar
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/8GB/256 GB NVMe /14" FULL HD garanciás magyar laptop eladó
- Lenovo ThinkPad T440S, 14" HD+ kijelző, i5-4210U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo ThinkPad T470, 14" FHD IPS kijelző, i7-7600U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 é
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest