Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Mindent a maga idejében, a megfelelő helyen, az elvárható stílusban. Azt gondolom ha ezt mindenki betartja (és betartotta volna korábban), akkor nem lesz probléma se most, se később.
Én is, Ted is, Dzsaver is keményen dolgozunk azon, hogy a dolgok jók legyenek. Semmit nem dönt el egyetlen ember, többek között a módosuló szabályzatról is meg fogunk kérdezni benneteket is. Kérdést, javaslatot mindig lehet tenni. Az első mondatomra utalnék itt vissza: a maga idejében, a megfelelő helyen, az elvárható stílusban. Ebben az esetben a válasz is természetesen meg fog felelni a formai követelményeknek, hiszen emberek vagyunk, játékosok, akik jó hangulatban akarnak valamit közösen csinálni. Ilyen egyszerű.A továbbiakban Ted biztos úr fogadja korábbi eseményekkel kapcsolatos kérdéseidet.

-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
1. megkértelek, hogy privát üzenetben válaszolj és NEKEM
2. ha nem vagy szenilis akkor emlékszel arra, hányszor robbantottál ki "felkelést" a GRID-ben a kormányosok miatt ("hogy ennek így nincs értelme, nekik könnyebb, 3-6 mp-el lemaradok el is megy a kedvem"), de lehet, hogy én emlékszem rosszul
3.Neuro-t én kértem meg arra, hogy ne válaszoljon, neki most más dolga van
4.tényleg úgy is néz ki mint aki nem azért jött, megjelensz itt hosszú idő után és egyből támadólag lépsz fel, vagy ez csak vicc, vagy én értelmezem rosszul
5.a topikot 2010.12.09.-én nyitottam meg, azóta majdnem minden nap körözgetünk, van a társaságban 4 ember is aki bill-vel játszik, ha értelmes érvelés volt elfogadtuk és változtattunk
ha nem így volt, akkor valaki cáfoljon meg, példa erre az a felvetés, hogy a bill-sök külön lesznek pontozva és külön bajnokuk is lesz
6.és igen vannak szabályok amiket, nem véletlenül találtam(tunk) ki, ha pedig valaki nem tud, vagy nem akar velük azonosulni akkor van az, hogy"1. viszlát, vagy
2. Megszoksz , vagy megszöksz!"feltettél itt most hirtelenjében 4-5 kérdést amire ugye választ szerettél volna, nekem csak egy van
Hol vannak a javaslatok, arról mit is kellene megváltoztatni, hogy Te is jól érezd magad???
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest