Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
"Nem biztos, hogy azonos a tudásszint."
Hopp erre még ennyit: ha a tudásszint miatt lennének kérdésesek a segítségek, akkor durván elküldeném a francba azt, aki sír miatta (ugyanis versenyről van szó, a versenyeket pedig a jobbak megnyerik, a gyengébbek hátul végeznek, ezen nincs mit kompenzálni - kivéve azt, hogy az igazi szabályok szerint súlybüntetés jár az elsőknek, bevezethetnénk ezt is).
A kormány vs. billentyűzet téma abban a tekintetben jogos, hogy igazán profi időket itt soha nem fog menni senki billentyűzettel (de egyébként a kormányosok is elég messze vannak még onnan), így elfogadható kompenzáció - bár a magam részéről azok elől a segítségek elől mereven elzárkózom, amik kifejezetten a játékos helyett csinálnak meg valamit (kanyarodás, fékezés).
Akkor már inkább legyen erősebb abs, vagy kipörgésgátló, mert azok tényleg olyan segítségek, amik az autó úton tartásában segítenek, az pedig billentyűzettel tényleg nehezebb, elismerem. De az, hogy jelezze, mikor kell fékezni, az nonszensz. Azt mindenki képes megtanulni, nem kormány vs. billentyűzet kérdése.Ez viszont fontos: szerveradminisztrátorként én egy személyben kijelentem, hogy a boxutca segítség nem lesz bekapcsolva. Mert bugos, és néha beragadnak a kocsik. Ha ez versenyen fordulna elő, abból aztán lenne cirkusz. Úgyhogy ebből nem engedek senkinek, még Tednek sem, ha megkérne rá. De azt hiszem érthető, és senki nem is akarja bekapcsolni a hibássága, és az esetleges kockázatok miatt.
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Egy - nem rossz - kormányos idejéhez hasonlítottam. Tednek 40-es ideje van, és ő valami 1mp-cel jobb időt ment nálam korábban. Ebben a játékban olyan nagy tapasztalatom nincs billentyűzettel, mint kormánnyal (így logikusan jobb időt fogok menni vele), de ha 3 kör után ilyen időt megyek, az szerintem elég beszédes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- Linux Mint
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest