- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forrmell.enn
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiir
tag
válasz
Donki Hóte #4684 üzenetére
Kevered a 2022-es tény táblázatot a 20 éves átlag táblázattal. Utóbbi szinte csak tájékoztatásra való. 2022-ben valójában már szept. 16-tól fűthettél rezsicsökkentett áron.
Egyébként elsőre nekem is visszadobta a honlap a kérést, de azóta simán le tudom kérni az adatokat.
-
nihill
őstag
válasz
Donki Hóte #4684 üzenetére
Vagyis nekem úgy tűnik, hogy szeptember 1 és 19 között a fűtési profilban lévők nem használhatnak fel egy liter gázt sem
Ennek amúgy jogszabályilag mi köze van az 1700-as limithez, hogy én abból szeptember elején mennyit használok el?
Jól gondolom hogy a szolgáltató teljesen törvényellenesen dobálja rá automatikusan a piaci árat a csak fűtésben lévőknek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest