Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaparozset
tag
Hi!
Én még új lennék itt a fórumon. Nekem egy CASETEK 1026-9 házam van most vettem nem rég annak reményében, hogy nem fog rezonálni a winyó miatt a házam de csalódottan tapasztaltam, hogy még is csinálja pedig itt ilyen műanyag sineken kell berakni a winyót a helyére és így is csinálja. Egy maxtro 80gigás van benne megy egy 30 as és sajna a 80-as hibája okozza a rezgést mert ha lehúzom a tápról akkor nem rezonál. Ilyen monoton ismétlődő zúgása van. Szóval csak annyit hogy szerintem lehet itt gumi meg műanyag bak akkor is rezonál.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest