Hirdetés
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, kaptam utalást euroban, amit majd revolut kártyával dollárban fizetve szeretnék elkölteni webshopon.
Ha hagyom euroban, akkor fizetéskor egyből dollárra váltja vagy előbb forintra/fontra és csak utána dollárra?
Tehát hogyan tudok a legolcsóbban fizetni vele.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, 31-én délelőtt csináltam három utalást: egy sepa és két magyar számlára forint utalást.
A két forintosnál szerepelt még aznap, hogy az átutalás sikeres volt, a sepánál pedig az, hogy a címzett bankja bevételezte, de idáig egyik utalás se érkezett még meg.
Sepák nekem általában egy délelőtt alatt célba érnek, 01.03-án reggel is volt egy sepa utalásom, az simán megérkezett pár óra után, korábban a forint utalások meg max harmadik napra megjöttek.
Mi lehet a probléma és mit tudok tenni?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz noorbertt #34142 üzenetére
Igen, most tartunk a hatodik napnál és a negyedik munkanapnál.
Akkor irány a support?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz noorbertt #34150 üzenetére
A jelzést, hogy kész még aznap, 31-én megkaptam, viszont most már egy hétnél tartunk, gyakorlatilag 6 munkanap, ha a múlt pénteket is beleveszem, mert kora reggel utaltam, és még mindig nem jött meg a három utalás.
Tegnap felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, de csak azt hajtogatják, hogy a tranzakciók teljesültek.
Már csatoltam nekik mindent, kivonatot a két magyar számláról, ahová érkeznie kellett volna a pénznek és másolatot az ügyfélszolgálati chatről attól a cégtől, ahova a sepa ment volna (de persze előtte azt követelték, hogy kérjek a cégtől is egy bankkivonatot, hogy nem érkezett meg a pénzem), de semmi eredménye.Amúgy összesen 261k-ról van szó.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz #33802016 #34204 üzenetére
Nekem sima appom van, oszt mégis szopok még mindig.
Botrány az ügyfélszolgálat.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
2021.12.31. két forint (mkb és gránit) és egy sepa.
Az ügyfélszolgálattól meg a falat tudnám már lassan kaparni, konkrétan 3 nap alatt semmit nem tudtak segíteni vagy intézni, 2-3 óránként újabb ember jön aki elölről kezdi a mondanivalóját, egy konkrét kérdésre eddig nem voltak hajlandóak válaszolni, csak a terelés.
Többszöri kérésemre se kaptam európai vagy magyar operátort.
Ja, és a legjobb: kártalanításképpen 2 hónap prémiumot ajánlottak fel, de persze azt se magutól.
Nevetséges.Exportálom az összes beszélgetést és megy az mnbnek meg litván felügyeletnek.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz #33802016 #34216 üzenetére
8.34.2
De hogyan is függ össze az app verziószáma az utalással?
Főleg, hogy gyűjtőszámláról megy, az app csak kamu felület.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zirowe #34219 üzenetére
Nah, kb ma reggel 8kor befutott a két 12.31-i forint utalásom végre.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zirowe #34235 üzenetére
Kis update a 2021.12.31-i későn érkező utalásokkal kapcsolatosan: az ügyfélszolgálatot folyamatosan, minden nap többször b*szogatva, többszöri kérésem és az ügyfélszolgálatos folyamatos hazudozásai után végre 01.12-én rögzítették a panaszomat, amiről kaptam email visszaigazolást, minden korábbi "már intézzük az ügyedet" és "megfelelő team kezében a panaszod" mondat addig kamu volt.
Ezt követően is naponta rájuk jártam, hogy zárják le az ügyemet és tegnap végre jött a mail válasz, hogy 1 évnyi prémium előfizetés díját, 25k-t írtak jóvá kártérítésként a számlámon.Szóval ha más is így járt, akkor ajánlom, hogy ne engedje magát lerázni a "kezeljük a problémádat" meg a "sajnos csak 1, nagyon max 2 hónap ingyen prémiumot tudunk adni kárpótlásul" dumákkal és igenis kérje számon tőlük a problémák megfelelő kezelését, mert egyszerűen botrány ez a harmadik világbeli ügyfélszolgálat és a problémák kezelése a revolut részéről.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, egy hónapig heti 1x kellene magas összeget váltanom, átváltási díjat olyan 1500ft/db-ra írja (limitekkel nincs gond, mert már egy ideje megy a "szoktatás").
Ha előfizetek prémiumra és lemondom 1 hónap után, akkor időarányosan visszaadják a 12 havi díjat?
Illetve prémiumnál azt írja, hogy hétfőtől péntekig ingyenes a váltás, ez hétfő reggel hány órától számít annak hazai idő szerint?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, limitáras váltásnak van valami lejárati ideje?
Két napja állítottam be, hogy bizonyos euro árfolyam esetén váltson nekem, de azóta se érte el azt a szintet, közben kellett az euro és váltottam, szeretném törölni a beállított váltást, de nem találom.
-
Zirowe
nagyúr
Köszönöm szépen, meglett.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, jelenlegi fizikai bankkártyám 21 nap múlva jár le, májusban feldobta az app az új kártya igénylésének a lehetőségét ingyen szállítással, meg is rendeltem, a hivatalos értesítő alapján 05.26-án már úton volt és 06.09-ig kellett volna megérkeznie, de még mindig semmi.
Kb mennyi időnek kellene lennie a szállításnak?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Moleman #37997 üzenetére
Mondjuk az jó, bár addig meg úgyis ott a virtuális gpayben, szóval fennakadásom így nincs, ha a fizikai aktiválásának elmaradása nem zavarja az alap működést.
Boond: ügyfélszolival eddig csak rossz tapasztalatom volt, de vajon ha írok nekik, tudnak adni tracking numbert?
Mert amúgy melóhely portájára rendeltem, direkt most kérdeztem, hogy nem kallódott-e el náluk, de semmi.
Ellopni meg úgyse lopják ezt, hiszen nincs aktiválva.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Ma meghozta gls az újraigényelt kártyát, köszönöm a segítséget.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, havernak nincs fizikai revolut kártyája, virtuálist használ walletből mindig fizetéskor.
Szeretett volna pénzt felvenni otp euros automatából (múlt héten walletbe rakott fizikai kártyával tudtam itt nfc-vel eurot felvenni), az automata beolvasta a kártyát, de pin kódot kér, viszont a revolutban nem szerepel ennél a kártyánál pin kód.
Lehet valahogy pin kódot kérni vagy virtuális kártyával felejtős a pénzfelvétel?
-
Zirowe
nagyúr
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- AMD Ryzen 5 1500X Processzor, 3.50 GHz, 16MB, Socket AM4,hibátlan állapotban!
- Dell Optiplex 7010 SFF pc,i5 3470,16GB DDR3,240GB Új ssd,hibátlan működéssel!
- Dell Vostro 3900 pc,i5 4460,8GB DDR3,240GB új SSD/GTX 745 4GB vga,tökéletes működéssel!
- Dell laptop eladó . 17.3 colos ,512 GB SSD ,32 Gb ddr4 ram
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest