Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Voltam ma megint ugyanannál az automatánál, megint 046-os hibaüzenet, hogy nincs elég pénz a számlámon.
Revolut ma és tegnap se írt semmit.Átmentem egy másik euros automatához, ott meg 75-nél kiírta, hogy nem áll rendelkezésre a kérdéses összeg, 70-et viszont már kiadott gond nélkül.
Se tegnap, se ma nem volt plusz költség. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ma szerettem volna felvenni eurot otp atmből, ebben a hónapban még nem volt készpénz felvételem és a 75k az kb 177€ lenne.
Az idegen kártyás 100€-os limit miatt két részletben szerettem volna felvenni, az első 100€ simán ment, viszont a második 75€-ra azt írta ki, hogy hiba 46 nincs elég pénz a számlán, kétszer is próbálkoztam, mind a kétszer ugyanazt a hibát írta ki.
A számlán bőven van 75€-nál több euro, dollár és forint, mi lehetett a problémája?
Illetve ismert atm, többször vettem már itt fel kétszer egymás után kb ugyanennyit. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, lenne két kérdésem.
Az egyik, hogy nemrég frissült az app és az általam elég gyakran használt "átváltás" opciót kirakta a továbbiakba és a helyére az "áthelyezés" került, amit sosem használok.
Van arra lehetőség, hogy az átváltás gombot visszarakja a főképernyőre?A másik kérdésem, hogy jelenleg ingyenes csomagban vagyok, teljesen kimaxoltam a havi 350k váltási keretemet, két hét múlva van számlafordulónap.
Ha én ma fizetek elő plusra, aminek 1.050k a limitje, akkor abból lejön a 350k vagy 1.050k-t lehet majd váltani?
Illetve akkor a számlafordulónap is az előfizetéstől kezdődik gondolom, nem pedig a régihez mérten? -
Zirowe
nagyúr
Köszi.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, havernak nincs fizikai revolut kártyája, virtuálist használ walletből mindig fizetéskor.
Szeretett volna pénzt felvenni otp euros automatából (múlt héten walletbe rakott fizikai kártyával tudtam itt nfc-vel eurot felvenni), az automata beolvasta a kártyát, de pin kódot kér, viszont a revolutban nem szerepel ennél a kártyánál pin kód.
Lehet valahogy pin kódot kérni vagy virtuális kártyával felejtős a pénzfelvétel?
-
Zirowe
nagyúr
Ma meghozta gls az újraigényelt kártyát, köszönöm a segítséget.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Moleman #37997 üzenetére
Mondjuk az jó, bár addig meg úgyis ott a virtuális gpayben, szóval fennakadásom így nincs, ha a fizikai aktiválásának elmaradása nem zavarja az alap működést.
Boond: ügyfélszolival eddig csak rossz tapasztalatom volt, de vajon ha írok nekik, tudnak adni tracking numbert?
Mert amúgy melóhely portájára rendeltem, direkt most kérdeztem, hogy nem kallódott-e el náluk, de semmi.
Ellopni meg úgyse lopják ezt, hiszen nincs aktiválva. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, jelenlegi fizikai bankkártyám 21 nap múlva jár le, májusban feldobta az app az új kártya igénylésének a lehetőségét ingyen szállítással, meg is rendeltem, a hivatalos értesítő alapján 05.26-án már úton volt és 06.09-ig kellett volna megérkeznie, de még mindig semmi.
Kb mennyi időnek kellene lennie a szállításnak? -
Zirowe
nagyúr
Köszönöm szépen, meglett.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, limitáras váltásnak van valami lejárati ideje?
Két napja állítottam be, hogy bizonyos euro árfolyam esetén váltson nekem, de azóta se érte el azt a szintet, közben kellett az euro és váltottam, szeretném törölni a beállított váltást, de nem találom.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, egy hónapig heti 1x kellene magas összeget váltanom, átváltási díjat olyan 1500ft/db-ra írja (limitekkel nincs gond, mert már egy ideje megy a "szoktatás").
Ha előfizetek prémiumra és lemondom 1 hónap után, akkor időarányosan visszaadják a 12 havi díjat?
Illetve prémiumnál azt írja, hogy hétfőtől péntekig ingyenes a váltás, ez hétfő reggel hány órától számít annak hazai idő szerint? -
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe #34235 üzenetére
Kis update a 2021.12.31-i későn érkező utalásokkal kapcsolatosan: az ügyfélszolgálatot folyamatosan, minden nap többször b*szogatva, többszöri kérésem és az ügyfélszolgálatos folyamatos hazudozásai után végre 01.12-én rögzítették a panaszomat, amiről kaptam email visszaigazolást, minden korábbi "már intézzük az ügyedet" és "megfelelő team kezében a panaszod" mondat addig kamu volt.
Ezt követően is naponta rájuk jártam, hogy zárják le az ügyemet és tegnap végre jött a mail válasz, hogy 1 évnyi prémium előfizetés díját, 25k-t írtak jóvá kártérítésként a számlámon.Szóval ha más is így járt, akkor ajánlom, hogy ne engedje magát lerázni a "kezeljük a problémádat" meg a "sajnos csak 1, nagyon max 2 hónap ingyen prémiumot tudunk adni kárpótlásul" dumákkal és igenis kérje számon tőlük a problémák megfelelő kezelését, mert egyszerűen botrány ez a harmadik világbeli ügyfélszolgálat és a problémák kezelése a revolut részéről.
-
Zirowe
nagyúr
2021.12.31. két forint (mkb és gránit) és egy sepa.
Az ügyfélszolgálattól meg a falat tudnám már lassan kaparni, konkrétan 3 nap alatt semmit nem tudtak segíteni vagy intézni, 2-3 óránként újabb ember jön aki elölről kezdi a mondanivalóját, egy konkrét kérdésre eddig nem voltak hajlandóak válaszolni, csak a terelés.
Többszöri kérésemre se kaptam európai vagy magyar operátort.
Ja, és a legjobb: kártalanításképpen 2 hónap prémiumot ajánlottak fel, de persze azt se magutól.
Nevetséges.Exportálom az összes beszélgetést és megy az mnbnek meg litván felügyeletnek.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
noorbertt #34150 üzenetére
A jelzést, hogy kész még aznap, 31-én megkaptam, viszont most már egy hétnél tartunk, gyakorlatilag 6 munkanap, ha a múlt pénteket is beleveszem, mert kora reggel utaltam, és még mindig nem jött meg a három utalás.
Tegnap felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, de csak azt hajtogatják, hogy a tranzakciók teljesültek.
Már csatoltam nekik mindent, kivonatot a két magyar számláról, ahová érkeznie kellett volna a pénznek és másolatot az ügyfélszolgálati chatről attól a cégtől, ahova a sepa ment volna (de persze előtte azt követelték, hogy kérjek a cégtől is egy bankkivonatot, hogy nem érkezett meg a pénzem), de semmi eredménye.Amúgy összesen 261k-ról van szó.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, 31-én délelőtt csináltam három utalást: egy sepa és két magyar számlára forint utalást.
A két forintosnál szerepelt még aznap, hogy az átutalás sikeres volt, a sepánál pedig az, hogy a címzett bankja bevételezte, de idáig egyik utalás se érkezett még meg.
Sepák nekem általában egy délelőtt alatt célba érnek, 01.03-án reggel is volt egy sepa utalásom, az simán megérkezett pár óra után, korábban a forint utalások meg max harmadik napra megjöttek.
Mi lehet a probléma és mit tudok tenni? -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, kaptam utalást euroban, amit majd revolut kártyával dollárban fizetve szeretnék elkölteni webshopon.
Ha hagyom euroban, akkor fizetéskor egyből dollárra váltja vagy előbb forintra/fontra és csak utána dollárra?
Tehát hogyan tudok a legolcsóbban fizetni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest