-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
UberMutant #45533 üzenetére
A tegnapi sikertelen Erste Standard debit Mastercard bankkártyáról történő Revolut forint számlára történő sikertelen Hozzáadás-i kísérletet követően ma ismét próbálkoztam ezzel.
Tekintve, hogy megint azzal a szöveggel lettem elutasítva, hogy "Elutasíták a feltöltésed. A fizetési probléma megoldását közvetlenül a banktól kérheted.", ezért ma felhívtam az Erste TeleBank-ot, és jeleztem ezt nekik. Azt a választ kaptam, hogy a kártyának nincs semmi ilyen jellegű tiltása, és nem is lát ezirányú kezdeményezést sem tőlem. Véleménye szerint a Revolut a hunyó, ott nyomozzak. Megjegyezte még, hogy a problémám nem egyedi, mert ma már legalább hárman keresték a bankot ezzel a problémával. Nekik is csak ugyanezt tudta mondani, mint nekem.De kérdésedre válaszolva azt teszem lépésről lépésre, hogy:
Belépek a Revolut appba
Kezdőlap - Hozzáadás (Magyar forint)
Pénz biztonságos hozzáadása
Kártyaadatok megadása - Folytatás
Pénz biztonságos hozzáadásaA pofám leszakad. Most meg elfogadta a pénz elküldését. Ki érti ezt?!
-
válasz
UberMutant #45533 üzenetére
Köszönöm
.
Van Wise-om és Revolutom is. MÁK EUR-os állampapír kamatát szeretném kp-ban felvenni OTP EUR-t kiadó ATM-ből Budapesten. Több, mint 200 EUR és költségmentesen venném fel. 200-at Wise-zal, 200-at Revoluttal.
Most látom, hogy a "mit csinálsz" kérdés nem rám vonatkozott.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest