-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
bferenc
tag
Sziasztok,
Jelenleg Revolut csomagom van, de a jelenlegi változások miatt váltani szeretnék csomagot. A kérdésem az, hogy lehetőségem van váltani standard csomagra. Ilyenkor időarányosan visszakapom az előfizetési díjamat? Valószínűleg visszaváltok prémiumra.
Köszi. -
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #47095 üzenetére
Na, hát úgy haladunk, hogy eltelt egy év, és már ~4,5 Ft a marzs...
ennyit a jó váltásról.387,59 vs. 392,03
úgy, hogy a bankközin most éppen 389,8-at látok. Tehát +- 0,5%de persze ez még mind kedvező Marciminiszter 0,9%-os váltási tranzakciós illetékéhez képest
fejlődünk, na
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
TrollBalint #49494 üzenetére
Rosszul értelmezed, 3 évig érvényesek a pontok. (Amit ma megszerzel, az 2027. július 17-ig lesz felhasználható.)
-
HoTDoG
tag
válasz
Jolida #49486 üzenetére
Ahogy SzGee is írta, ez a pontgyűjtősdi nem lesz egy nagy előny a felhasználóknak...
2024. 09. 16. napja után a SmartDelay már nem lesz elérhető a Revoluton.
Ezt kifejezetten sajnálom. Többször hasznát vettük itthoni és nemzetközi reptereken egyaránt. Gondolom az egyre gyakrabban előforduló késések megkérdőjelezik az üzleti modell hatékonyságát.Összességében felfogható úgy is, hogy kevesebbet kapunk a Metál előfizetésért.
-
zoger
tag
Sziasztok! Standard revolut forint számlám van. Ausztriában ill. Olaszországban leszünk egy hetet. Lenne pár kérdésem:
-ha a kártyával fizetek külföldön akkor felszámol-e valami plusz költséget?
-ha eurót veszek fel autómatánál, elötte kell-e devizát váltanom a számlán s látom, hogy van-e s mennyi a felvétel költsége?
-itthon OTP eurós autómatából ingyenes a felvétel? -
blg
senior tag
Sziasztok, csak infóként.
Svájci Raiffeisen ATM nem fogadta el a revolutos Visa kártyámat. Azt mondta rá, hogy hibás, vagy érvénytelen.
A mellette lévő PostFinance ATM elfogadta, és ingyenes volt a CHF felvétele. -
JamesHun
addikt
válasz
CsodaPOK #49468 üzenetére
ez se rossz opció, de sajnos már revolut on volt az eur, azt nem érte volna meg visszaváltani HUF ra, hogy OTP ből kivegyek EUR-t, meg északon annyira nem sok OTP ATM et láttam.
Délebbre még használtuk is régen, de akkor még HRK volt, de akkor is jól váltották át és nem volt csak kb 1000 HUF extra díjunk és az árfolyamot is jól nézték, kb MNB felett egy picivel. -
Jolida
tag
válasz
pictigjis #49485 üzenetére
Szeretnénk tudatni veled, hogy változtatásokat vezetünk be a Metal csomagoddal kapcsolatban.
Mostantól RevPontokat gyűjthetsz, melyeket légi mérföldekre és egyéb szolgáltatásokban kínált kedvezményekre válthatsz be.
Emellett új partnerek előfizetéseivel bővítjük kínálatunkat, melyeket már mától, extra költségek nélkül élvezhetsz.
Végül pedig módosítunk néhány fontos dolgot a Metal utazási előnyeiben is. Az összes részletet alább találod.
Metal‑előnyök újdonságai és változásai2024. 09. 16. napjától kezdődően a csomagoddal járó havi limitált pénzvisszatérítési funkciót már nem veheted igénybe. E változásnak megfelelően frissítettük a Metal díjak oldalát és a fizetős csomagokra vonatkozó feltételeket. További információkért olvasd el a gyakori kérdéseket.
Mivel a pénzvisszatérítés lehetősége megszűnik, ez lehetővé teszi számunkra, hogy különböző funkciók biztosítása által továbbra is nagyszerű ár‑érték arányt nyújtsunk a csomagodban. Épp ezért mától kezdve a következő előnyöket élvezheted:
RevPontgyűjtés
Mostantól Metal‑ügyfélként minden Revolut‑kártyáddal elköltött 1 000 Ft után 1 pontot adunk (a Standard esetében 5 000 Ft elköltéséért jár 1 pont), felső korlát nélkül. Nincs maximális pontmennyiség.
Gyűjts RevPontokat könnyedén a mindennapi kiadásokkal, és váltsd be őket légi mérföldekre, Szállásokban vagy online vásárlásoknál kínált kedvezményekre és még sok másra.
A szállásfoglalásért járó pénzvisszatérítést felváltják a RevPontok, a fizetős csomagokra vonatkozó feltételeket ennek megfelelően módosítottuk. A RevPontokra vonatkozó ászf érvényben.
Használd ki a(z) Chess.com, Masterclass és a(z) The Athletic előfizetéseit
Fedezd fel a Metal legújabb partneri előfizetéseit! Most már akár 11 partneri előnyhöz is hozzáférhetsz, amelyek évi összértéke 790 000 Ft, viszont a csomagodban extra díjak nélkül használhatod őket.
Utazási előnyöket érintő fontos változások2024. 09. 16. napja után a SmartDelay már nem lesz elérhető a Revoluton.
Az appban több mint 35%-os kedvezménnyel továbbra is igénybe veheted a reptéri várótermeket (a Standard várótermi belépőjének árához képest), függetlenül attól, hogy járatod késik-e vagy sem.
Kérdés esetén olvasd el a gyakori kérdéseket.
-
Jolida
tag
Metal‑előnyök újdonságai és változásai
A feltételek következő módosításai 2024. 09. 16. napján lépnek életbe:eltávolítotjuk a pénzvisszatérítési funkcióval kapcsolatos információkat a 3. szakaszból;
eltávolítjuk a járatkésések esetén igényelhető ingyenes várótermi belépést a 3. szakaszból;
megemlítjük, hogy további előnyöket vezethetünk be a fizetős csomagjainkba a 3. szakaszban.2024. 09. 16. napjától kezdődően a csomagoddal járó havi limitált pénzvisszatérítési funkciót már nem veheted igénybe.
-
Oliverda
félisten
Utalás semmiképp. Ha van hozzá kártya, akkor töltsd át azzal. Ha nincs, akkor szerintem nem éri meg emiatt kérni hozzá. Váltsd be egy jobb pénzváltóban forintra és töltsd fel úgy, majd váltsd vissza, ha kicsit lejjebb megy az árfolyam, esetleg állíts be rá egy megbízást.
-
-
adika4444
addikt
válasz
tuzpenge #49475 üzenetére
A Revolut főoldalon alul fizetések, majd tervezett fizetések. Nem tudom, miért, de legalább másodjára került új helyre, eleinte valami nagyon triviális módon volt elérhető, aztán bekerült az összes tranzakció közé és pár hete meg ide a fizetésekhez.
Tőlem kerüljön mondjuk bárhová, de maradhatna már ott. -
tuzpenge
őstag
Meglett...Köszönöm a gyors segítséget!
-
tuzpenge
őstag
Próba képen beállítottam én is ilyen limit áras megbízást (Huf-> USD), de segítsetek már hogy hol látom ezt utólag? Pl ha mégis törölném vagy még adok hozzá másikat, hol tudom ezt az appban követni? Biztos kinyomja a szemem de nem találom.....
Köszi! -
válasz
pictigjis #49472 üzenetére
Szerintem csak annyi történik ilyenkor, hogy mivel az árfolyam folyamatosan liftezik, néha rövid időre alászúr a beállított árfolyamnak, annyival, hogy jutalékkal együtt is teljesüljön a megbízás, míg kézzel kb lehetetlen eltalálni ezt a pontot.
Tényleg hasznos tanács, valahogy nem jutott eszembe, pedig adja magát a dolog.
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
JamesHun #49432 üzenetére
Itt off, de ha esetleg OTP-s vagy:
Díjmentes készpénzfelvételt kínál külföldön az OTP Bank -
net91
senior tag
Köszönöm a válaszokat!!
Erre valaki?
Hiába állítom be a belépést biometrikusra a Revoluton az mindig kikapcsolja és csak jelkóddal tudok belépni.
Krethx
Ezt magamtól biztosan nem találtam volna meg. -
Major Lion
senior tag
válasz
CsabaSteel #49449 üzenetére
Mi az hogy itthoni bankkartya?
-
-
vacs
veterán
válasz
NE utalj, mert annak nagyon magas költsége lesz, hiszen nemzetközi utalásnak számít!
Ahogy már írták, a főképernyőn a + gombal töltsd fel, ez ingyenes és biztonságos, vagy add hozzá a kártyád Apple Pay / Google Pay-hez és így töltsd fel! -
-
Orgi
addikt
válasz
Nem értem a kérdésedet, mi az hogy itthoni? Úgy érted, mondjuk erdélyi vagy és a román regisztrációd magyar bankkártyáddal akarod tölteni? Semmilyen más esetben nem értem a kérdésedet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest