Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Azért a Dimensity 1100 erősebb annál, de vegyük egálnak a jobb Snapdragon támogatás miatt. Mindenesetre pont ez volt az első gondolat, igaz én a PS2 emu miatt Snapi 7+ gen 2-t mondtam volna minimum, ha meg annyira emuláltor, akkor egy Winlator vagy bármelyik Switch emulátor se esik ki, amelyeknél ez elvérezne. Mellé egy X2S kontroller vagy amelyik épp bejön szintén a 15-20e-es árán teli áron is és le van tudva. Kb ez lesz igazából a felár. És van egy korrekt mai középkategóriás telód emellett annak minden előnyével.
Szerintem ez tudásra nem korrekt "mindenesenek", rosszul van pozícionálva ennyiért és támogatásra se egy életbiztosítás. Alap retrózásra meg ott van RG35XX-tól Miyoo Mini plus-ig 15e körül és a 80%-át lefedi arra, amire kell.
Amúgy szerencsére annyi minden van, hogy bárki talál az igényeihez jó árú megoldást, akár több eszközzel karöltve is és nem fogja a földhöz vágni(#2) DaemonX: egy RG40XXV tesztet a népnek!
[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest