Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norcsy
csendes tag
-
norcsy
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi egyenlőre)
-
norcsy
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
független telefon hogy lehet tiltott? Imei szám alapján meg lehet nézni valahol hogy tiltott-e?
-
norcsy
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
A lényeg, hogy elfogadja a pin kódot.
Utána kézi kereséssel kiválasztom a hálózatot és sokáig keres, majd azt írja hogy "hozzáférés elutasítva".
Nem tudom merre induljak((( -
norcsy
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
igen van imei
-
norcsy
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni. Van egy Nokia 8810 telóm, sim kártyát fogadja, pin kód után nincs térerő. Kézi hálózatkeresés után keres-keres, de mégsem lép fel hálózatra.
Több verziót hallottam már a hibára, de nem tudom, hogy lehetne kideríteni mi a baja?
Hallottam, hogy lehet nem független, de a sim kártyát pin kóddal elfogadja két szolgáltató kártyájával is és nem írja ki, hogy sim regisztráció sikertelen.
Hallottam, hogy lehet le van tiltva...nem tudom hogy lehet kideríteni...
A harmadik amit hallottam, hogy antenna végfok IC hiba és cseréltetni kellene.
Esetleg tud ebben valaki segíteni, aki ebből meg tudja mondani, hogy tudom kideríteni, mi a hiba és hogyan javítható?
Köszi előre is. Szép estét.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lightyear - befektetési app
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest