Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
norcsy #36798 üzenetére
Lehet még az. A 30-20as és 70-es tiltólista más, valamelyikkel menni kellene neki. De komolyan, ki tiltana le egy 8810-et?
Lumiát meg Samsung, iPhone oké de egy ilyen régit... Ugyan, más baja lesz annak. Szerintem látja a hálót, de nincs már ereje csatlakozni. Ha neked így nem kell, szívesen fogadom!Dik: a multimédia alatt a kamera, mp3-at értem, meg a színes kijelzőt. C2 jó lehet de egyik se fogja 4 napnál tovább bírni. Ami még bírná, az meg nem tud mp3-at, és nincs, vagy csak jelképes a kamera.
Majd szétnézek otthon, de én se tudom garantálni, mit bírnak az akkuk, mert én is okosat használok, amit nem teszek le egy napra se. (most is azon írok.) A másik számom meg csak aktív, de azon nem telefonálok.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mozilla Firefox
- Elektromos cigaretta 🔞
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest