Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #37586 üzenetére
Akkor ezek szerint nem csak én éreztem így szüvem mélyin, különösen annak fényében, hogy ~2 hete 15 + postába ezt vettem;
+ makulátlan doboz, user manual, a headset-hez még az extra gumiharangok is megvannak bontatlanul, a teló külsején a használtság meg tényleg csak annyiban látszik, mint a képen; elől a káva szélein egy kis festékpattogzás vagy mi. A hátlap, oldalak karcmentesek.
Azért köszi mindhármótoknak, hogy megerősítettetek. Pontosabban kettőtőknek, a harmadikótoknak meg az előlap infót - amit mondjuk kérdés nélkül, magamtól is megfejthettem volna, de ha a lustaság fájna..
------------------------------------
A tiédet nem boltoljuk el? Kp-ra, ofc.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest