-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Átesett egy kis takaritáson, így már hozzá lehet érni.
A 3220-as sajnos halott, akkut felélesztettem, de se töltöre nem reagál, se bekapcsolásra.
-
draco31
veterán
Ezt ma kaptam, meg egy Nokia 3220-ast. De az jelen esetben nyílván kevésbe foglalkoztat.
Addig eljutottam, hogy bekapcsol, és a numerikus rész működik, de még arra nem, hogy kell a kagylót kivenni.
-
novinyul
veterán
válasz
quailstorm #38924 üzenetére
Teljesen mindegy hol van az akkumulátor. Telefon mellett is fel tud púposodni
Inkább a beépített akkumulátor a legnagyobb probléma. Az tud rendesen hazavágni mindent is.
-
draco31
veterán
válasz
quailstorm #38924 üzenetére
Kb. havonta be vannak kapcsolva, megnézve, ha 50% alatt van, rátöltve 10-20 perc. Utolsó nézéskor semmi gond nem volt, következőkor meg már ez fogadott.
-
draco31
veterán
válasz
quailstorm #38921 üzenetére
Kidobtam, mert úgy felbosszantott, hogy letépte a hátlapot, ennél egy fém hátlap van, és rá van ragasztva a nyitó szerkezet, kb mint egy moto v3-nál.
bár talán szétszedtem az akkut, és a bms megmaradt, majd megnézem. 3-4 éve volt ez, szóval már nem emlékszem.
Nincs egyébként nagy gyűjteményem, csak 1-2 típust szerzek be, de van hogy adom is tovább egy idő után.
Mindig is nagy álmom volt pl egy SE W980i, sikerült is szerezzek, fél év után adtam tovább, ne itt porosodjon, legyen másnak is élménye benne.
3330-asom van, 1 évesen került tesómhoz, 3510i van, nekem az volt az első új telóm.
W800i, és Nokia 6230i egyben jött fillérekért, mindkettőt akartam egyszer. De mivel olcsók voltak, nincs is nagy áruk, maradnak is.
SE F305 jött nemrég, volt olyan tesómnak, bár van vele dolog.
EF81 szintén az enyém volt, bár nem újként vettem, elég kaotikus néha, mihez van kedve, és mikor inkább összeomlik.
Alca 303, tesó első telója, számlával, dobozzal meg van, csak egy akkut kellene építeni hozzá.
LG KG130, szintén családi volt.
Érdemben ennyi, nagyon mellék vágány ez nálam.
Volt pl egyszer Nokia 7110-esem, nagy álom volt az is, kettőt kellett venni, hogy összeálljon, aztán adtam azt is tovább.
Van 1-2 teló még a listán, de csak ha jó vétel lesz. pl. SE W200i, teljes fekete alul Walkman logós, volt olyanom, aztán egy K800i, szintén volt olyanom, ezek meg is maradnának szerintem.
De majd csak beesnek. -
quailstorm
félisten
válasz
draco31 #38918 üzenetére
Kidobtad az akkut? Ha nem akkor lehet cellát cserélni. Ha igen, akkor így jártál kb.
Ha szerencséd van akkor a harmadik láb csak egy ellenálláskód esetleg termisztor és próbálgatással meg tudod találni hogy mi kell oda (10k-tól indulnék felfelé). Ha nincs szerencséd és chipes akkor végképp megszívtad, de szerintem ez nem lesz chipes. -
chris-v
senior tag
válasz
Salamander #38916 üzenetére
Várható volt, hogy be fog következni, de azért szomorú. Retró telefonálgatásnak vége. Mert akárhogy is, nem tudom ti hogy vagytok vele, de néha jó elővenni valamelyik régebbi telefont és egy kicsit azt használni. 2G vége után ez megszűnik....
-
novinyul
veterán
válasz
draco31 #38918 üzenetére
BenQ Siemens EF81 akkumulátort már nem igazán fogsz találni
W800 hangszóró meg csak simán kihalt(de legalább javítható). Sajnos ez ilyen sport.
Nekem a Samsung Serenata kijelző fosta össze magát. Na abba meg tényleg nulla az esély hogy szerezzek kijelzőt. Ja meg az XZ1 Compact telefonom akkumulátora nyomta szét a telefont(kijelző, hátlap off)
-
draco31
veterán
Van egy Benq EF81-esem, az akkuja lufit játszott pár éve, még a hátlapot is letépte, sajna nem figyelgettem.
Nem nagyon találok hozzá sehol azóta sem. Próbálgattam párszor más akkuval, de csak a + és - kötöm rá, be is kapcsol, de kiírja, hogy szerinte akku hiba van, és ki is kapcsol.
Próbáljak olyat, amin van a harmadik érintkező is, és úgy bekötni, hátha?Másik dolog, SE W800, semmi baja nem volt, ma bekapcsoltam, és fura csipogást csinál csak a hangszóró, bármit akarok megszólaltatni rajta. Abba mi üthetett?
-
draco31
veterán
válasz
Salamander #38916 üzenetére
Akkor értéktelen telókat aktiválni lassan .
-
zoltanz
nagyúr
válasz
draco31 #38912 üzenetére
Ediig 2 évente cseréltem telót és a Youtube, Facebook, Aliexpress oldalak desktop nézetben 1 másodperc alatt betöltöttek.
Most hogy lassult az Arm cpu/k fejlődése (nem 2 hanem 4 èv alatt duplázódik a számítási teljesítmény, jó ha ha 3-4 másodperc alatt nyílnak meg ezek a web site.ok.
Sajnos a weboldal fejlesztőket nem érdekli, legyen a közép kategória a belépôszint. -
lócitrom
őstag
válasz
quailstorm #38905 üzenetére
a minden alatt az általa felsoroltakat értettem
de valóban hasonló volt a motivációm, mert nem igazán találtam azokat, amiket kerestem. ha egyszer eljutok oda, hogy feltöltöttem ami van, akkor majd megosztom. vagy ha eljut egy értelmes szintre végre, hogy értelme is legyen publikálni, mert persze egy gépcsere után félbehagytam a szelektálást anno.
-
quailstorm
félisten
válasz
lócitrom #38904 üzenetére
Torrent vagy SynchThing segítségével meg tudnád osztani a pakkodat? Vagy felteszed az archive.org-ra. Sajnos a nagy archive.org-os gyűjtemény elég hiányos.
-
lócitrom
őstag
válasz
ferret77 #38903 üzenetére
anno nekiláttam archiválni ezt-azt. több is megvan, talán minden IS. de jelenleg csak egy van meg fixen rendezve és átnézve. itt van az Asha 300-hoz. korábbi kiadáshoz van teljes csomag, véglegeshez meg csak a magyar változatok. a 200-hoz úgy rémlik megvan valahol, mert van itthon egy 200-as, amit kiganéztam és akkor szoftvereztem is. a 303 nem biztos, de utánanézek annak is, ha nem sürgős.
-
ferret77
aktív tag
Sziasztok! Keresen néhány Nokia firmware-t. Magyart, vagy data packot: Asha 300 RM-781, Asha 303 RM-763, Asha 200 RM-761
Ha tudtok oldalt, ahonnan le tudom tölteni, az is jó. -
ferret77
aktív tag
Kicsit későn reagálva, hogy mi számít okostelefonnak. S30 és S40 semmi esetre sem, hiába lehetett rá telepíteni java cuccokat. Nekem is volt 6610-en függetlenítő progi, meg játékokat is töltögettem rá. Egy okostelefonnak legyen nyílt oprendszere, legyen rendes multitasking. Komolyabb alkalmazásokat, játékokat lehessen telepíteni rá. Ezzel én úgy voltam már az S60 idejében, ha komolyabb navigációt lehetett rá telepíteni(garmin, igo, sygic, tom tom, stb.), az okostelefonnak számít.
-
zoltanz
nagyúr
Melyik az a telefon amin a Kodi már akadozik?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest