- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Az Arctic belép a házak piacára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #36199 üzenetére
J.A.F. általában kiírja, hogy milyen nyelvek vannak benne. Bár találkoztam olyannal, hogy a magyart nem írta, pedig volt benne.
Így tudsz nyelvet törölni és hozzáadni fw-hez [link]
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #36196 üzenetére
Itt valami van. Nézd meg, mielőtt próbálkozol vele.
NP-n, a letöltéseknél van néhány főzelék rá, Zoz780 cuccai. Írj neki, hátha megvan az alap. zoltan1012@gmail.com
-
ÉM
tag
válasz
V-I-D-A #36191 üzenetére
Én rendeltem Kínából egy refurbished N73-at. Gyakorlatilag a belseje egy használt készülék, ez látszik a csatlakozókon, viszont a burkolat utángyártott teljes egészében.
Igazi jó kínai üzleti felfogás. Minimális összegért beszerzik a még működő, de a nyugati világban már hulladéknak számító régi telefont, aztán az évekkel korábban el nem adott utángyártott burkolatokba becsomagolják. A telefon gyakorlatilag úgy fest, mintha hamisítvány lenne. Lehangoló.
Akinek jó szeme van az ilyesmihez, az látja, hogy a betűtípusokat sehol nem sikerült az eredetivel azonossá varázsolni, a bonyolultabb fémes megoldásokat, egyszerűbb műanyagra cserélték, illetve az anyaghasználat sem tükrözi az eredetit.
Mondjuk annak aki a kínai piacra jár márkás ruhát venni, biztosan nem tűnik fel a különbség. -
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #36194 üzenetére
Ha van magyar nyelved hozzá, akkor tudok. Most találtam, de orosz.
-
quailstorm
félisten
ha valakinek van magyar nyelvet tartalmazó RM-588_51.0.002 Nokia 5230 firmware-je legyen szíves feltölteni valahova és adni egy linket
köszönöm!
t-mobile-os fekete-ezüst v40-es ROMmal jelenleg, custom ROMolás alapjához kéne a V50 -
-
V-I-D-A
aktív tag
Mennyire vállalható az ilyen "refurbished" kínai cucc? [link]
Ha minden kötél szakad, rendelnék egy ilyet. -
nokia párti
őstag
válasz
nokia párti #36189 üzenetére
Utángyárott ház okozhat ilyet?
-
nokia párti
őstag
N73-ba felújítás előtt működött faszán a kamera, most meg nem akarja képet készíteni mitől lehet ez? Kereső bejön, fokuszál is, de nem készíti el a képet.
-
V-I-D-A
aktív tag
Sziasztok!
Keresek nem leharcolt állapotban lévő Nokia 8210, vagy Nokia 8850 mobiltelefont napi használatra.
Ajánlatokat privátban várom! -
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
Nem ismeri véletlenül valamelyikőtök ezt az embert?
[link] -
ferret77
aktív tag
Hétvégi szerzemény. Lassan egy napja megy úgy, hogy csak a belső megy. Na bekapcsolom a telefon részt, akkor nagyon hamar lemerül sajnos.
Tud valaki oldalt, ahol találhatok rá alkalmazásokat, játékokat? Csak kipróbálni. -
Fancy-boy
addikt
Tudhatnád, hogy itt az emberek nem igazán szokták felfedni a lapjaikat.
-
Fancy-boy
addikt
Egyébként nincs nagy értéke.
Egyesek próbálkoznak, de ahogy nézem átszámítva 1-6000 Ft között szoktak elkelni, attól függően, hogy dobozos-e. -
TommyX_
őstag
válasz
FoxiestFox #36160 üzenetére
Minolta jól leírta.
Itt egy példa rá. -
-
zorzy4
addikt
válasz
FoxiestFox #36160 üzenetére
Olyan készülék amit a gyártók forgalmazók, szervizek azért tesznek félre, hogy ha egy az egyben kell cserélni a telefont, legyen mihez nyúlni. Sokszor nincs hozzá akku hátlap, és kis fehér dobozban van.
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
zorzy4 #36156 üzenetére
Nekem nincsen, csak kíváncsiságból rákerestem és például most is van belőle eladó, nem is drágán.
Meg visszanéztem régebbi eladásokat is, ebből következtettem, hogy nem olyan ritka.
Egyébként gratula hozzá! Azért a Sonytól se semmi, hogy 93-ban már ilyen kis méretű telefont adott ki. -
TommyX_
őstag
válasz
nokia párti #36153 üzenetére
Véleményem szerint, ezek felújítottak, a swapos n8 nem ennyibe kerülne.
-
nokia párti
őstag
Ez szerintetek felújított, vagy swap? [link]
-
zorzy4
addikt
NMT rendszerű mobil.
-
ÉM
tag
Sziasztok!
Sony CMD J6 telefont vennék saját részre. Ha valakinek van eladó, kérem jelezze!
Ezen kívül más régi Sony telefon is érdekelhet, ha szép állapotú. -
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #36138 üzenetére
Nem hinném, hogy veszek, van ilyenem, csak most kaptam pár készüléket, és azért kérdeztem, hogy valaki nem ismer-e olyan szervizest aki telefonért cserébe függetlenítene. De azért persze köszönöm, hogy felajánlottad
-
quailstorm
félisten
Én se gondoltam komolyan egyáltalán.
Ha erre téved én meg otthon vagyok akkor megcsinálom neki mert pakolással, gépbekapcsolással 10 perc, 3310 függetlenítés Balástyára rohanás előtt legalábbis ennyibe telt.
De hamarabb vesz másikat szvsz. Nem egy ritka modell. -
ferret77
aktív tag
Megér ennyi herce-hurcát egy 3330-as? Nekem csak akkor érné meg, ha új, 0 perces lenne.
-
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #36134 üzenetére
Akkó mögyek
-
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #36132 üzenetére
Igen, azok már ugrottak
-
arkades
senior tag
Hát megpróbáltam a generátort, de semmi, úgyhogy irány Szeged
Egyébként valószínűleg osztrák hálózat függő.
-
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #36127 üzenetére
Kód generátoros megoldás nem jó, mert nem tudom melyik szolgáltatóhoz tartozik
-
arkades
senior tag
Valaki nem tud Pesten olyan kis gsm boltot, ahol barter üzlet szerűen (telefonért) függetlenítenének nekem egy 3330-ast?
-
ferret77
aktív tag
Városföldön valakinek elment az esze. 20-30ezerért hirdet telefonokat. Pl 6610 20000ft, stb.
-
novinyul
veterán
válasz
FoxiestFox #36123 üzenetére
2 ève egy doboz nèlküli új swap N91 30000ft volt, mire visszamentem volna èrte már elvittèk. Felújítani meg nem èri meg, k.rva drága hozzá minden. De egy tizest levève már nagyon jó vètel.
-
-
novinyul
veterán
Valakinek N91?
[link] -
iday
aktív tag
Nincs valakinek Sony Xperia M alsó kis panel, vibrával, mikrofonnal?
-
susu88
tag
Nokia 8210et nem tud valaki eredeti piros házzal jó állapotban? China kivitel nem kell :-D
-
arkades
senior tag
válasz
nokia párti #36111 üzenetére
Megtettem.
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #36111 üzenetére
Nekem n82-met van 6700c BL-6Q akkuja..
-
arkades
senior tag
válasz
KSparrow #36107 üzenetére
Jogos a kérdés
Én nem tudom tényleg, hogy miért, de nagyon hamar letörnek a kis pöckök. Persze elég sokat cserélgetem a sim kártyát. Most legutóbb kaptam egyet 500 Ft-ért aminek három pöcke volt, de annyival is jól működött. Kicsit gyengült az akksim, és gondoltam beleteszem egy N78-asét. Ugyan elég nehezen ment bele, de rajtam nem fogott ki
, bele erőltettem Akksifedő a helyére, de érezem, hogy valami nagyon nem gömbölyű. Hát ugye az akku kicsit vastagabb volt, így aztán eldeformálta a kis pöcköt, ami le is törött. Ilyen dolgaim vannak.
-
Earl_Muttley
őstag
9110 akkut keresek, az enyém belehalt az állásba.
-
ferret77
aktív tag
Én 3300 türkiz kék akkufedőt keresek. Sötétkéket tudok adni érte cserébe.
Keresek még E6 LCD-t, 3230 fekete akkufedőt, 3250 fekete akkufedőt, 5700 piros akkufedőt.
7250 bill panelt. -
-
zorzy4
addikt
De ezek erősen önlicit szagúak.
-
RAZR_v3
tag
válasz
Genova1983 #36099 üzenetére
Vittek már el utángyártott házas 6310i-t licittel 30 ezer forint környékén Vaterán.
Már semmin se lepődök meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest