Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hardvervadászat november elején
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
ide sasoljatok be van itt egy két nyalánkság
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Keresnék olyan illetőt ,aki felrakna nekem Nokia Net Monitort egy 6210 ,és egy 6310 -re , csekély fájdalomdíjért cserébe.
-
TommyX_
őstag
Ő lenne a legnagyobb Európai Nokia fan?
-
sketchifun
senior tag
Sziasztok Retró telósok.
Van itt nekem egy Sony Ericsson K660i, ha valakit érdekelne.
Természetesen nem működik.
Vagyis működik, csak mégse. Értitek.
Bekapcsol, rezzen, meg minden. Viszont a kijelző nem megy. Néha megy, néha nem. Néha felvillan, akkor ad egy tökéletes képet, aztán elsötétül. :S -
ferret77
aktív tag
55ezer ft
[link] Kicsit buherált. -
TommyX_
őstag
Most találtam

-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Szétszed, alaplapot leradírozod szt' csű

-
KSparrow
őstag
szép, de klón. [link]
Hol látni ilyen minőségű feliratokat? És magyar főmenü, majd Gallery, settings... most magyar vagy angol?

-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
a 3210-est szerintem megoldja egy takarítás. a 6822 esetében más lesz a baj.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
Hori105
üzenetére
Igen, én is alkatrészként értettem. Van egy mikrofonhibás, kijelzőcserére váró darabom. Meg szeretem kirakni a telefonok mellé az alkatrészeiket, pl 7650 és N73 kamera, az N91-ek mellé kitennék egy bontott Microdrive-ot. Nekem a 6822-esem Contact Service-es, szervizben azt mondták, a panel van elrepedve, nem javítható.
-
arkades
senior tag
A Nokia 9300i akkuja kompatibilis valamelyik gyakoribb típuséval?
-
meroly
veterán
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
oké

-
golya32
senior tag
Hiányzik a hátlap, wifi és magyar nincs, most egy keménytokban van, minden más ok rajta 5e lenne..ha valakit érdekel
-
orion1025
őstag
Symbian 9,2-re (E90) létezik valami értelmes skype szerű képződmény, amit wifis video hívásra lehet használni?
-
golya32
senior tag
Van 2g m, valakit érdekel?
működik, sajnos már elégé oda van. -
Maximusz
aktív tag
Sziasztok!
tegnap sikerült szert tennem ebay-es licittel egy "refurbished" Nokia 6310i-re. A telefon Shenzen tartományból jött. Ezüst színű, tényleg jó állapotban van. Amitől viszont fülig ért a szám, hogy a hozzá kapott Akkumulátor matricája szerint : Made In HUNGARY

- a kínaiak tőlünk vesznek akksit, mi meg tőlük vissza komplett telefonnal 
Amiért mégis írok nektek (megosztva ezt a vicces sztorit), hogy szeretném számítógéppel szinkronizáltatni (telefonkönyv, sms-ek) - ti milyen programot használtok / ajánlanátok ? - Illetve létezik-e olyan verzió, amiben van magyar nyelv is ? - az enyémben csak angol, német, lengyel, török, ..... - de magyar nincs.
A telefon szoftverének verziója :V 7.00
04-11-04
NPL-1
(c) NMP.ez a "legfrissebb" rá?
maximusz
-
stufen2
aktív tag
egy 9 óra 13 perces 6650 majdnem patent külsővel, és egy 5140i piros majdnem patent gyári külsővel 3 perc beszélgetéssel mit ér?
-
golya32
senior tag
Nekem kellene 7710 van valakinek esetleg eladó?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ez aztán nyálcsorgatós.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kérdés hogy a gyűjteményének minden darabja kint van?Vagy ennyi az egész?Mert akkor tényleg lenyomja