-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Valakinek van Nokia 9210-re az előlapi csavarokat elfedő kis része? Tudok egy ezen kívül egész szépet...
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
draco31
veterán
Mit ér manapság egy kicsit kopottas 20-as E61i tartozékok nélkül? Beígértek nekem egyet, és csak kíváncsi vagyok.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
MurdR
veterán
Vettem 600ért egy nokia 6100t
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
-
Earl_Muttley
őstag
Ennyit megért? [link]
- meg mellé egy 1680c, 455 ft-ért -
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
meroly
veterán
3310, 8800 black edition, ennyi
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz KSparrow #23010 üzenetére
Ja én a képre értettem, 3310 van rajta meg egy 8800 be.
Nálam amúgy 8210-->3720.301-est nézegettem tagnap MM-ben, annyira tetszett alig akartam lerakni, fehérben volt, már szinte magaménak és belakottnak éreztem hogy fél perc alatt testreszabtam ahogy szoktam a jó öreg S40-et. Komolyan mondom ha lett volna benne vaku/lámpa, ott megvettem volna a helyszínen.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
draco31
veterán
Akkor egész jól gondoltam magamban. Remélek akkor végül hozzám kerül. Bár azt nem hiszem, hogy váltani fogok rá, főleg mert 70-es vagyok, az meg 20-as. És amennyire tudom ez a probléma itthon nem megoldható. Majd itt jelzem, ha megválnék tőle.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
MurdR
veterán
válasz Earl_Muttley #23008 üzenetére
Tehát Te vagy az aki licitált arra ami kellett nekem
-
MurdR
veterán
válasz Earl_Muttley #23014 üzenetére
MurdR1, de nem licitáltam arra, mert Te már megtetted.
-
MurdR
veterán
-
zorzy4
addikt
válasz Earl_Muttley #23019 üzenetére
Bohán vettem egy 3110est.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
csoda120
aktív tag
Nagyon úgy tűnik, hogy beállok a tapizósok táborába.
Barátnőmnek Sonyericsson Arc S telefonja van és mit ne mondjak eléggé megtetszett. Erősen gondolkozom, hogy lecserélem egy olyanra az N95-öt
Van valakinek véleménye, tapasztalata az Arc S-ről?Valaki tudja mi lehet és mit érhet egy Quorum faxpediter?
[ Szerkesztve ]
Facebook: szerelem a négyzeten
-
-
Earl_Muttley
őstag
válasz csoda120 #23021 üzenetére
Az Arc S nem egy rossz cucc, pláne annyiba amennyit mondtál...
Szerintem érdemes, mert inkább ez mint egy X10 mini, stb. stb. Kezdetnek jóóóez!Más! : Szerda este feladott utánvétes csomagnak meddig kellene megérkeznie?
[ Szerkesztve ]
-
csoda120
aktív tag
válasz Earl_Muttley #23024 üzenetére
X10 mini-hez volt "szerencsém" túl is adtam rajta, nem rossz, de nekem kicsi nagyon, az Arc S meg jó nagy batár
Volt Lumia 920-am, összemértem és az Arc s kijelzője még annál is nagyobb egy kicsivel.Facebook: szerelem a négyzeten
-
golya32
senior tag
acer liquid gallant duo, független fekete van eladó ha érdekel.
Plusz mellette n95, másod telónak tökéletes.[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
n79 alaplap valakinek felesleges?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
válasz meroly #23030 üzenetére
Az a baj egyik teló sem tudja megfelelően kezelni a mail fiókjaimat, van összesen 4 amit folyamatosan néznem kell.
A másodtelóm n95 csak telefonálásra könyv olvasásra tökéletes.
Azért azt hozzá kell tenni, a nokia alap naptárnál nem nagyon van jobb az újabbakban sem.
Ráadásul mellékletekkel, esetleg válaszolni is kell, ezt csak az újabbak tudják akkor meg már mind1 hogy nokia vagy android.Miután nem vált be a dualsim, ezért a második telóm mindig retro lesz, a telefonálás smsre ezek is tökéletesek.
[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Másik nagy gond a kijelző, egyre rosszabb a szemem, a kicsi betűket alig látom.
Most szereztem egy e70t ezt még ki akarom próbálni, sajnos nem veszi a töltést, ha majd valakit érdekel eladó lesz.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Van n93 is ha érdekel valakit
-
Earl_Muttley
őstag
Tudod, ez szerintem olyan, hogy akinek mittudomén van egy ~50 éves Mercije, az se biztos hogy fő autóként használja, mert elavult--hiába jó.
Szerintem a telefon is ilyen. 1-2 napig-hétig én is elhasználgatok akármit, de ciki amikor valamit meg kell hirtelen lesni, vagy lefotózni, akkor már kellemetlen...
SZERINTEM.
-
meroly
veterán
válasz Earl_Muttley #23035 üzenetére
Én most itt nem kimondottan a nagyon retrókra gondolok - bár nem ide tartozik a téma - hanem a szokásos érintő vs gomb vitára. Nyilván egy gombos telefon nem tudja hozni azt mutimédiában, amit egy érintős, de én ettől teljesen jól elvagyok, fotózok is, netezek is a 3720-on.
Na téma zárva, nincs értelme, mindenki azt használ ami neki jól esikImpossible is nothing
-
stufen2
aktív tag
5210-el és egy 8310-el kiállok melletted, bár egy 6510 alaplap + lcd kellene a 8310-be mert telibe öntötte egy hete a barátnőm meggymárkával a 8310-est és a szilikon tok nem védte meg.... , egy-két éve én is odavoltam a több százezres csodákért mindig megvettem a legjobbat és sorra eladtam őket vagy beszartak, nem is érdekelnek már, nekem csak telefonálni kell de azt napi 5-6 órában legalább
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
KSparrow
őstag
válasz meroly #23039 üzenetére
Nekem is ugyanígy van az alkatrészes dobozban. az 86 órás, de ázott, tuti. ment, de meghalt. Lehet eladom, ha ilyen jó árban megy
Én se akartam érintőset, de be kell valljam, a 808 megváltoztatott. Nem volt jó tapasztalatom velük sajnos, amit most eltettem N97 mini, abban is rettenet a rezisztív. De a 808 az szuper. Nem isteníteni akarom a telefont, de nagyon kényelmes. Persze, nem mondom, könnyű rajta elgépelni, és menet közben nem lehet, nézni kell, (ebben jobb volt az E90, csukva simán írtam rajta amit akarta, közben beszlgettem és mentem előre.. ) de a rendszer stabil, netezni kényelmes, szép a képernyő, HDMI-vel kiteszem a képet TV-re és úgy nézem a sorozatom, és tovább is bírja.
Én egyelőre csak a vakon gépelést hiányolom belőle.
Nekem az a bjom, hogy nincs normális telefonom, másodtelónak. N95 túl szép, N95 8gb T-mobilos, N97 mini szintén, 5230 Vodás, 3720 most volt (bár bevált, elketyeg egy hétig, igénytelen kis kütyü), a mostani R320-asom akkuja bizonytalan... Nem könnyű az élet Hiába van 215 (?) Azt se tudom, hány darabom vanNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz meroly #23041 üzenetére
nagyon bírja, Angliában nem kellett vacakolnom a töltővel kb, mert ment volna végig. Csak aztán rájöttem, hogy van rajta sims, aztán az levette a töltést. Mondjuk kint a 808-at használtam, ez kb csak készenléti állapotban volt, de itthon is elmegy egy hetet, pedig telefonálok rajta.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
meroly
veterán
válasz KSparrow #23042 üzenetére
Nálam még ilyen telefon az életben nem volt, bár több telefonnal se futkoztam, az igaz, viszont a max üzemidő 3 nap egy 2330c személyében. Nagyon dícsérik ezt a samu s5610-et, hogy az akkuja milyen király, kíváncsi lennék, szerintem nálam ez se menne többet mint 3 nap, pedig mindenki hetekben beszél. Amúgy ha nokia lenne már rég megvettem volna és nem lennék itt
Audison:
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
6210-em azóta is hiányzik a gyűjteményből, pedig nagyon tetszik
(#23045) csoda120: igen, a vakon gépelés tuti hiányozna nekem is, az alap, hogy pl kocsiban tudjak egy "elindultam" sms-t úgy megírni hogy csak a végén pillantok rá, mikor már a címzettet is hozzáadtam és a szöveget is beírtam vakon.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest