Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Most nyertem 1 eur+ postáért egy Bosch 608-et. Hátha független
-
csoda120
aktív tag
válasz
#43960832 #20196 üzenetére
De lényegében mi lenne? Mert csak külföldi oldalakon találtam róla ezt-azt...
Ahogy néztem megy bele 2db MMC kártya, kitöretlen "nagy" SIM kártya. SMS-t lehet vele írni/fogadni...Mások amiket mostanában szereztem:
Motorola V100
Nokia 6760
Siemens SL55 2db szürke
Siemens SL55 bordó
Nokia 5510 dobozos
Siemens SK65 tud hozzá valaki valahonnan szallagkábelt? Csak a bekapcsoló gombja megy
Siemens SF65 -
csoda120
aktív tag
Hosszú hónapok után ismét kimentem a piacra.
12db új, de lutris (vagy jó vagy nem) BH-301-es headset 3.000ft (Eddig már 4db rendesen üzemel...)
HS-2R rádiós headset és 2db dobozos HS-1C kamerás headset 1.500ft
Siemens Valami IC35 500ft -
KSparrow
őstag
-
-
zorzy4
addikt
Egy 8810 vagy 8850 nem ér többet 10000nél még ha működik akkor sem. Egy lutri darab is azért megér 2-3000et.
-
Elims
veterán
válasz
Earl_Muttley #20187 üzenetére
Ennyi.. :-)
10€-t szerintem megér.Persze gondolom +posta.
KSparrow könnyen mondja az 500-ast,neki hegyekben áll otthon mindenből. :-) -
Elims
veterán
válasz
Earl_Muttley #20185 üzenetére
Ha működik 5-6-tól biztos többet ér.
100%.
Működőt nagyon ritkán látok eladóban és ha véletlenül van is -nem kishibásat mondok..- 20e alatt nem nagyon emlékszem.
De erre nagyon kíváncsi oennék,hogy mit írnak a többiek.
Működő 8810 mennyit érhet? -
KSparrow
őstag
én 500-nál többet nem adnék érte. Mondjuk nekem van
Igen, 5230. Most nézem, lehet van valami a SIM olvasóval, nem megy bele rendesen, és ha benne van, akkor a kijelző egy ponton hátulról nyomódik. Majd nyitni kell, egy szép hátlap se ártana rá, fóliám még van itthon, de amúgy rendben van. -
Elims
veterán
válasz
Earl_Muttley #20181 üzenetére
90%,hogy alaplaphibás,így szerintem max.5-6e Ft.
De várd meg a többiek véleményét is. ;-) -
Earl_Muttley
őstag
Emberek. Hibás/teszteletlen akku nélküli 8810-ért mennyit érdemes adni?
-
quailstorm
félisten
válasz
pszili8 #20177 üzenetére
Van aki ennyiért még S5230-at vesz
Meg drágábban szemetet. Bármelyik feature phone-nál jobb az tuti. Egyszerűen mert symbian.
Navigációs készüléknek sem utolsó ötlet ilyet venni. A 640x360 elég jó felbontás hozzá. Persze játszani meg netezni kevés, kamerája meg az olcsóság rovására ment. -
KSparrow
őstag
EZ megérte, nem?
Ma is jó volt a piac, 2 ACP-7E töltő, egy 6630 hátlap+közkeret alsó fele, gyári, új, fóliás kameraplexivel, egy BL-4B akku összesen 500-ért, meg egy 2,5mm.es gyári Nokia headset, és egy bontott de szép 8310 ház egy százasért -
Elims
veterán
Eladó,működő T28 nincs véletlenül vkinek?
Ha lenne,kérem írjon egy árat is. -
ferret77
aktív tag
LOL
-
golya32
senior tag
MDA 2 keresi azt az egyént aki szívesen foglalkozna vele és kihasználná adottságait, win 6,1 van rajta.
Akku is ok, hátlap ezüst a a többi szürke színű -
stufen2
aktív tag
Mit meg nem adnék egy olyan szép króm dokkolóért....
-
arkades
senior tag
Nokia RinGo 2 kijelzője cserélhető egyszerűen vagy forrasztgatni kell?
-
törölt tag
válasz
Stylewars_kp #20162 üzenetére
Szerintem tök egyértelmű, hol jár az agyatok?
-
golya32
senior tag
Jaaa akkor most kinél van a teló?
Nekem kéne.. -
zorzy4
addikt
Valamelyik ufófej változtassa meg az avatarját.
-
törölt tag
válasz
Stylewars_kp #20157 üzenetére
Csak rajtad áll, itt kacsintgat mellettem, olcsóbb nem lesz.
-
csoda120
aktív tag
Leharcolt Nokia 6760 mennyit érhet? Hibátlanul működik.
-
törölt tag
A gyönyörű fehér előlapos fóliás 3510 árát csökkentette az eladó hardveraprón, szerintem elég baráti lett.
-
meroly
veterán
válasz
szőröscica #20152 üzenetére
Lumia nem akar a földön járni
-
ligeti8
csendes tag
Be kéne árazni egy Ericsson t68 ast....!!! Fóliás, makulátlan, SWAP elvileg de ezt nem tudom bizonyítani.
Eredeti Ericsson akkuval, független és 100% hogy nem refurbished...
Köszönöm előre is a segítséget. -
ferret77
aktív tag
válasz
szőröscica #20146 üzenetére
Szerintem olcsóbban kijössz, ha veszel egy másikat. Ha a tiéd szebb kívülről, max kicseréled a burkolatot.
-
szőröscica
addikt
No, leadtam a szervizbe a 6310i-t, azt mondta a Mester, hogy szerinte nem végfokos, inkább valahol az antenna táján lesz a gubanc. Most épp fogott hálózatot, fogadott és indított is hívást. Viszont ha a kezével lefogta a telefon tetejét, egyből elvesztette a térerő felét.
Semmit nem ígért, mert hogy pontosan nem tudja még mi a gond, és alkatrészt is nehéz keríteni, de bízok a legjobbakban.
-
LaciGSM
aktív tag
Jó estét Urak!
Nokia 7230 hangszórója nincs valakinek elfekvőben?????
-
meroly
veterán
-
ligeti8
csendes tag
Valaki tud esetleg Gyári eladó új 5210 "előlapot" ami sárga ződ vagy világoskék ?
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #20128 üzenetére
Hát nekem van egy halott ázott panelem fölösbe
Lebontottam az N90-esem, mert elkezdett vacakolni pár gomb. felnyitottam a prototípust is, belül abban is szalagkábel van, ugyanazok a csatlakozók is, minden kompatibilis.
Sajnos hiába, nem a gombfólia a hibás, de nem is a szalagkábel, mert a mostani gombfólia jó a proton, de a proto nem jó a végleges panellal.
Nem tudom, mi lehet a gond?
most ha már pakarítok meg szerelek, lebontom fönt is, aztán megnézem, hátha csak a szoftveres része romlott el. de az csinálhat szerintetek ilyet, hogy nem mennek a gombok? -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #20127 üzenetére
Hm.... érdekes, mert akkor lehet mégis menne elméletben. Bár akkor inkább fordítva, hogy a 6303-ba építeném a 3720 kameráját, lehet a kisebb felbontást simán kezelné. Bár úgy meg mi értelme
Csak mert pont láttam neten egy 3720-at 4k-ért, aminek nincs hátlapja és igen le van harcolva, azon lehetne tesztelni. -
KSparrow
őstag
válasz
meroly #20123 üzenetére
Én 3510 és I kijelzőt cseréltem fel, nem haltak meg, de nem is mentek.
3310 megy 3410 kijelzővel, de kisebb felbontásban ad képet.
Hasonló a helyzet, ha 6300 (320X240) kijelzőt teszek 3109/3110C panelra (128X160): bal felső sarokban kis éles kép, a többi részen hangyafoci(csak nem mozog).
Kamerákkal nem ptóbálkoztam. -
meroly
veterán
Ti nagy bütykülősök vagytok, szerintetek mekkora a sansz, hogy tönkrevágom a telefonom (3720) ha a kamera modult mondjuk kicserélem egy 6303-éra? Vagy esélytelen hogy működjön?
-
ligeti8
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #20118 üzenetére
1000 forint alatt senki nem áraz
-
kadam4
tag
kovy79 ment PÜ.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Earl_Muttley #20114 üzenetére
Valaki nekem tudna mondani ezekre egy árat, hogy jól jártam-e?
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
meroly #20111 üzenetére
Miezavigyoriarégihelyett?
Amúgy jó reggelt mindenki!
Elmúlt pár nap:
Bosch 738 töltővel 1€ +postaSiemens S10 Active, C28, Ericsson EH238, Motorola D170, Bosch M-Com 214, meg pár töltelék cucc (Ot Easy, Maxon, M3888, 1610, Trium Galaxy) kemény 8€ postával. (0,8€/db)
Szereztem 909 Dual S-t meg F3500-at talán pár nem ennyire értékes cuccok társaságában (E10, CF62) (2,5 €/db)
Ugye a 7110, amit fent képpel mutattam.Ja, meg amivel az egész német eBay indult, egy dobozos Samsung SGH-600 11€ postával.
Csak 2 S40-et vittek már el az orrom elől...
(azt hiszem már írtam köszönetet a segítségért valakinek itt, ha nem akkor persze pótlom
)
-
golya32
senior tag
Érdekel valakit gyűjteménybe ts 6700 slide?
Átálltam n95 8g re ez sokkal jobb -
golya32
senior tag
Kerjük a régit az jobb volt!!!
-
kovy79
őstag
Tényleg, Telecom magazin: valaki említette (talán minolta), hogy megvan szkennelve az összes. Fel tudná tölteni valahova?
Szívesen vennék még bármilyen más hasonló magazint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest