Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Plex média szerver Hardveres gyorsítása Nvidia Videókártyákkal
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Mulderpapa #18792 üzenetére
Na akkor jó. Nem magamnak lenne, csak a betűtipussal voltam enyhe kieséssel.
Köszi
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #18791 üzenetére
Eredeti, csak refurbished, tehát felújított.
15k szerintem nagyon sok érte. -
Earl_Muttley
őstag
Ez mennyire eredeti szerintetek?
Sw. stb?
[ Szerkesztve ]
-
Don Pityu
csendes tag
Itt a "kedvenc" nepperetek!Szoktam olvasni,hogy páran vásárolgatnak ebay-en.A kérdésem a következő lenne.Láttok abban fantáziát,hogy ott vásárolni,és máshol eladni?Én nem,de a lányom már a lelkem is lerágja a nagy üzleti ötletével....
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #18784 üzenetére
Gondolkodom rajta amúgy, hiszen ha rátetetném, akkor nullperces (és tényleg az, hiszen eddig le volt tiltva a szoftverben a GSM) lenne, de mit kezdenék a demo simmel?
használni úgyse fogom már, meg így, ebben az állapotban azért elég érdekes kis valami szerintem.
Most olyanokat csinál, hogy: Ha beteszem töltőre, akkor elindul rendesen, mintha bekapcsolnám, ha lehúzom meg kikapcsol (nem kell nyomkodni a bekapcs. gombot);
időnként (3-4 percenként, miután kiléptem) elindítja automatikusan a játékot, és mint a konzolokon szokott, egy bemutató videó elindul a játékból. Amikor meg beállítottam az órát digitálisra, elállítottam a hátteret, újraindítás után minden visszaállt. Bár nekem kétség kívül az a legfurább, (és legzavaróbb is egyben) hogy ha csak készenétben hagyom, nem alszik ki a háttérvilágítás és a játék meg elindul 4percenként. Olyan, mint egy gyerek, folyton figyelmet akar...Minolta5 tudja, miről beszélek
-
KSparrow
őstag
Tegnap jött egy cetli, hogy kaptam egy csomagot.
Ma átvettem, ez volt benne:Ez a belseje:
Demó telefon. nem lehet állítani a nyelvet meg fényerőt, arra így nyavalyog:
De amúgy nagyon szuper, volt hozzá egy játék meg egy demó sim.
Ez szintén érdekes, hiszen a QD megy vele, de betettem pl egy független 6100-ba, az kiírta, hogy a kártya elutasítva.
A Játék neve Ashen, ez konkrétan egy 3d FPS. Időnként a telefon maga elindítja a játékot, valószínű ez is egy ilyen feature a Demó szoftverben.
A játék amúgy a rendes Ngage-en is megyEz a játék meg a sim kártyája:
Ja, és a hátlapon lévő kis sérülést leszámítva hibátlan. Előlapon fólia, az oldalgumi fix. Nagy a boldogság
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Más: N97-esen cserélt már valaki házat? Mennyire macerás? Most kért meg egyik ismerősöm, hogy csináljam meg neki.
-
draco31
veterán
válasz
LaciGSM #18770 üzenetére
Hát ööööö hever mellette egy kisautó, de nem a CAR-100-as. De beleszerelhetek egy HBH PV702-es füles belső részét, rárakok egy SE logót, átfestem zöldre előtte, és kész a bluetooth-os kisautó, és még egyedi is.
Ha lennének ilyen cuccaim, akkor talán az órától megválnék, de a kocsitól nem tudna megszabadítani senki sem, maximum egy betörő!!
Viccet félretéve, gyűjtesz egyébként minden SE tartozékot, gondolok itt pl. erre és hasonló társaira.
Nincsenek ilyeneim, csak kérdezem. -
TommyX_
őstag
válasz
Mulderpapa #18763 üzenetére
-Ha leszedted a játékot, és a csomagban látsz Apps és libs mappát, azt a memóriakártya apps és libs mappájába kell másolni a dolgokat és egy újraindítás után ott lesz a menüben a játék ikonja.
-Ha a jatek.blz kiterjesztése a fájlnak, akkor kéne hozzá egy blz installer program.
-Ha pedig sis-be van, akkor érdemes szétbontani unmakesis-sel és felmásolni a fájlokat az adott mappákba. -
draco31
veterán
Sony Ericsson tartozékot gyűjt valaki? Volna egy MRC-60-as zeneálványom, és csak egy dobozban hever a távkapcsolóval együtt.
-
Mulderpapa
aktív tag
Valaki emlékszik, hogy Ngage-en hogy kell a játékokat felrakni a memkártyára?
-
zorzy4
addikt
Világvége menekítési terv először gyerekek, telefonok, és nők!
-
allando
tag
válasz
quailstorm #18745 üzenetére
Hello,
Az nem D130? -
draco31
veterán
Az ismert magyar aukciós oldalon heverészik a hibás N73-asom, így meg is található, nevem ugyanez. Nem tudom szabad-e linkelni saját dolgot.
Szerintetek van esély, hogy valaki elviszi? -
golya32
senior tag
válasz
.bruszli. #18750 üzenetére
Hát ja náluk tűnjön el ha lesz valami ne nálam:Ö
Ma voltam egy cégnél kivittem nekik egy szerszámot, mondtam nekik a következőt 7.án viszem erre azt mondta a kis főnök 21.e előtt hozzam mert utána mér nem lesz aktuális a világvége miatt.
Azt hittem vicc de nem röhögött.[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Lesz világvége vagy nem?Fizessek ÁFÁT vagy ne?
-
golya32
senior tag
válasz
quailstorm #18747 üzenetére
Én is napiba akartam használni ts jó is lenne.
Nem akarom tőled elrabolni -
golya32
senior tag
válasz
quailstorm #18745 üzenetére
N95 érdekelne..
-
ferret77
aktív tag
Ja van még két 1610 és két 2110. Azokat elfelejtettem.
A 6600 is ingyen volt+500ft-ot kerestem vele. Azaz kaptam egy nem túl szép 6600-át. Eladtam 5500-ért és megvettem ezt, ami a képen van 5000-ért. Ráadásul dobozos, a head-set kivételével minden benne van. Ráadásul az emberke adott mellé ingyen egy 7110-et, ami a képen van. Kár, hogy az végfokos és a flipp már nem csattan, csak szép lassan lecsúszik, mint egy bugyi a sztriptíztáncosnőről.
De végülis ingyen volt.
[ Szerkesztve ]
-
ferret77
aktív tag
Íme a csoportkép.
N82-vel jobban sikerült volna, de akkor meg nem lehetne rajta a képen.
Balról jobbra:
8210 egy ezresért vettem az aksija miatt, mert kellett a 8850-be. Világít, de nem képmutató, azaz nem mutat semmit.
8850 vele kezdődött a gyűjtögetés a nyáron.
6108
8110
7110
6210
6310i
3110
5110
5110 Emlékteló, a feleségem első telója volt. Nekem is 5110 volt az első, de az eladtuk még akkor.
6110 ingyé volt, ezért elnézem neki, hogy kopott a gombja, az aksija halott, de ugyebár van pár teló mellette, aminek az aksija jó hozzá.
6150 ingyé volt, ezért elnézem neki, hogy hiányzik a bezel és az antennájába bele lehet látni felülről.
5510 ez is ingyé volt és jó sok mindent kénytelen vagyok elnézni. Sorolom: kikapcsol 2mp után. A hangszórórács hiányzik, az előlap egyik sarka le van törve. A volume lefelé gomb(a belső) le van törve. Megvan, benne van a telóban, szépen csörög, ha rázom a telótVissza lehet forrasztani. A hátlap nem rögzül éppen stabilan. A külső bekapcsoló gomb undorító, cseére szorul.
3310
3210
3410
3510
3510i
3510 game elő és hátlappal
3200 sablonnal
6100
6610i
7250i
7210
6101
7200
6260 az egyik kedvencemBeáldoztam érte a 8310-emet.
6510
5210
6600
7280
7610
N70 és N82 Az N70 az enyém volt, az N82 a feleségemé. Mindkettőt az egyik kollégám vette meg, akinek eladtunk később egy bicajt részletre. Az utolsó részletet(13000ft) elengedtük neki, cserébe a két telóértAz én N82-met az apósomnak adtam, mert szerett volna egy jó fényképezős, GPS-es telót.
N73 Ő ingyen volt. Abban az időben, mikor megjelent, volt a Syma csarnokban mobilshow. Ott nyertük.Akkor még kb 120000ft volt egy N73. Hiányzik a joy, le van törve az aksifedőről egyik rögzítő pöcök, ezért eláll, kéne rá egy másik aksifedő és pikk-pakk lemerül. Ha van rá jó ajánlat, akkor érdekelhet, akár csere is. Én nem költenék rá. Olyan valakinek megérheti, akinek van hozzá alkatrész, vagy ezt használná fel alkatrésznek.
A rászorulókat nem tudom felújítani, mert válság van és ugyanezen okból megtorpan egy időre a gyűjtés is. De a 6260-at még muszáj volt beszerezniÉs a végére egy plíz help. A 7250i is ingyé volt ismerőstől, de ki kellene menteni róla a képeket. Van hozzá jó kábel, de a gép nem akarja felismerni. Ikszpé van rajta és persze PC-Suttyó. Infrán nem lehet küldeni és az emilben küldés sem jött össze. Ötleteket várok
Itt a vége, remélem nem felejtettem el semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Zotykoresz #18726 üzenetére
Ahhoz a 6290 protohoz már volt szerencsém nekem is.
Megnyertem vakerán, de össze volt gányolva az akkumulátor saruja, meg a tetejéből ki volt törve egy kis darab, ráadásul vittem hozzá akksit, de csak a Nokia logoig jutott el és kékes volt az egész kijelző, így inkább otthagytam az eladónak. -
KSparrow
őstag
válasz
Zotykoresz #18731 üzenetére
csak e60 an, de az nagyon rossz állapotban, és nem ad képet. Mármint olyan prototípus, ami fölösleges. 7610esem van jó, de az nem proto. De symbian.
-
Don Pityu
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #18728 üzenetére
De érdekes...
-
KSparrow
őstag
-
Don Pityu
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #18719 üzenetére
N6234
-
Zotykoresz
tag
Íme [link]
Van még egy n810, N78 (ami új billentyűzette vár)[ Szerkesztve ]
-
zorzy4
addikt
válasz
Zotykoresz #18722 üzenetére
Képpel persze.
-
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #18719 üzenetére
Nokia 6800
-
Don Pityu
csendes tag
Skacok!
Találkoztatok már olyan hibával,hogy használat közben fogja magát és egyszer csak 90,180 fokkal elfordul a kép a kijelzőn? -
KSparrow
őstag
válasz
Zotykoresz #18713 üzenetére
7610, 6670 is ezt írja ki. ezeknél valami miatt nem megy a life timer.
-
ferret77
aktív tag
válasz
Zotykoresz #18713 üzenetére
Az enyém is ezt írja ki. Ezen 3.0436.0-ás szoft van.
Nem tudom, hogy miért írja ezt. Lehet, hogy kéne neki egy reset. Tele van az előző tulaj cuccaival. -
ferret77
aktív tag
Ééééssss végre
-
KSparrow
őstag
6630, N90, 6620, 3250 és E60 protoim vannak csak. N93 és i az a rendes.
Meg ha minden igaz, és feladja a csomagot, akkor a héten lesz egy Ngage qd, letiltott GSM modullal, karcmentesen. Nem hálózatról letiltott a telefon, hanem demo, azaz egy rendes telefon gyárilag buherált szoftverrel, boltokba promóciós célra szánták.[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel