Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
csoda120 #16876 üzenetére
Én is nézegettem, mert V2-es, de amikor láttam, hogy már szét volt szedve a mikrofon miatt, inkább lemondtam róla. Hogy befürödtél e vele, az majd akkor derül ki, ha szétszedted, de sajnos jó esetben sem úgy megy a mikrofon csere, mint a legtöbb telefonnál, csak szerviz tudja cserélni. Az E90-et egyébként élvezet szétszedni-összerakni.
Nekem van egy hibátlan példányom itthon, amit szép lassan újítok fel gyári alkatrészekkel, de sajnos igencsak pénzigényes művelet. Idáig az összes hátsó burkolatot kicseréltem gyári újra, csak ez volt 10k.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- DeepCool CC560 Black V2 garis
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest