Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
csoda120
üzenetére
Szerintem az utóbbi valamivel kényelmesebb és gyorsabb.
Minolta5: valószínűleg frissíteni szerette volna a naptárprogramot a legfrissebb verzióra. Amúgy a "komolytalan tiniknek való" kitétellel nem értek egyet, így majdnem harminc éves fejjel nem érzem át ennek az igazát (bár nem vagyok elkötelezett az Android irányába, de hibáival együtt is jó oprendszernek tartom). A "kikapcsolva nem ébreszt" rész engem azért nem érint, mert nagyjából nyolc éve leszoktam a telefon kikapcsolásáról éjjelre.
pszili8: a Speedshop időnként előás régészeti leletszámba menő cuccokat, pár hónapja akciósan kiszórtak pár régi WinMo-s cuccot (HTC Wizardra emlékszem 10k-ért).
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest