Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
üzenetére
Szerintem sincs!Ha a Lokálban sem lehet eladni,linkelni stb,akkor édes mindegy,ha itt maradunk
a,de én nem is bosszantom magam tovább!Fránya szabályok
Amúgy mivel megszünt az aukciós oldalam és már itt sem lehet boltolni,így 7végén kimászok a zsibibe,hátha szerencsével járok
Jahh és,ha ezt is moderálják,akkor biztos megtépem magam!!!Mert, ha megfigyelitek az utóbbi 40-50hsz-nek simmi köze a telefonokhoz és mégis csak engem moderálnak
Különleges vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
a,de én nem is bosszantom magam tovább!Fránya szabályok
Amúgy mivel megszünt az aukciós oldalam és már itt sem lehet boltolni,így 7végén kimászok a zsibibe,hátha szerencsével járok
Jahh és,ha ezt is moderálják,akkor biztos megtépem magam!!!Mert, ha megfigyelitek az utóbbi 40-50hsz-nek simmi köze a telefonokhoz és mégis csak engem moderálnak