- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
powergoku
tag
Helló!
Segítséget szeretnék kérni.Vásároltam egy tálcás oem procit 12400f-et 3 év garral,ami tönkrement,azt mondták korrodáció van rajta,víz érhette az egyik érintkezőnél.Akitől vettem küldte a számlát a prociról vásárláskor,de igazából nekem a beszállítójához kellett küldenem a procit vissza ,aki küldött vissza ma nekem egy másikat 2 hét után.
Azt mondták újat küldenek,de kétoldalt látni a cpu leszortó helyét a cpu-n .A másik felét nem figyeltem mikor beleraktam gépbe és sajnos ugyanúgy nem indul vele a gép és kivéve azt látni egyik érintkezőn mintha nem lenne rajta vezető. Erről a prociról számlát stb. nem kaptam.Mit tegyek,mert igazából nem új hanem használt procit kaptam.
-
powergoku
tag
Ok.Megpróbválom.Köszi.
-
powergoku
tag
Üdv.
Q6600-as procival lenne problémám.Most vettem a hardveraprón de nem stimmel valami vele.Mikor indítom a gépet 40 fok körüli de néha magától felmegy 70 fokra is.(terhelés nélkül)Korábbi procimmal is volt gond néha annak is feljebb ment a hőmérséklete( de nem ilyen súlyosan emelkedett a hőmérséglete). ,de egy újraindítás után visszaállt.Gyári hűtőm van.Előre is köszi a segítséget. -
powergoku
tag
Üdv.
Q6600-as procival lenne problémám.Most vettem a hardveraprón de nem stimmel valami vele.Mikor indítom a gépet 40 fok körüli de néha magától felmegy 70 fokra is.(terhelés nélkül)Korábbi procimmal is volt gond néha annak is feljebb ment a hőmérséklete( de nem ilyen súlyosan emelkedett a hőmérséglete). ,de egy újraindítás után visszaállt.Gyári hűtőm van.Előre is köszi a segítséget. -
powergoku
tag
Lenne egy kis problémám a procimmal.(C2D e6750)HA nem nyulok a géphez 20 másopercen belül 100%-on megy a proci.Elkezdem használni pl.megmozgatom az egeret egyből visszaáll.
Mi lehet a hiba?Előre is köszi a segitséget. -
powergoku
tag
Az intel e6750-es procim szeretném huzni alapfeszen micron ddr3 1333-as rammal.Meddig lehetne húzni alapfeszen a procit és meddig bírná a memória?A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tenisz topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Macska topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged