- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Aktív témák
-
stifi
senior tag
hali mindenki
igen, új topik, aki csak a kereső használatára akarja felhívni a figyelmem, szó nélkül sétáljon tovább ;)
a páciens a következő:
asus a7n8x-x
lockmentes barton 2500+ @ 2800+
512 pc2700 noname ram
gef 6600 gt agp (inno3d)
chieftec 420 táp
quantum (!) 20 giga
maxtor 160 giga, 2 ventivel hűtve
win xp sp2
zárt ház, táp a ház tetején, táp helyén 8 centis venti fújja be a levegőt
a probléma pedig: játékok közben rendszertelenül fagy. a hang be''loop''ol, a kép pedig freeze (de szép is a magyar nyelv)
néha olyat is csinál, hogy a kép megáll, a hang beakad, de 10-20 másodperc után elmúlik, és megy tovább az egész, ahogy kell neki... amire jutottam, hogy sztem nem a videókari a ludas, a kép jó, a kártya jól teljesít! és már egyszer gariba cserélték a kártyát, szóval ez hibát igazából nem produkál
az alaplapot nemrég vettem, friss bios van rajta (1010), és a biosban sem garázdálkodtam durván
a proci bár húzva van, mindig is bírta a strapát, 50 fokos nagy általánosságban, a videókari sem megy 70 fölé, tehát nem a rendszer overheatingje miatt fagy meg (ehh)
de akkor mi van? cs sourceban meg úgy érzem más játékokban is a falak vibrálnak/remegnek/rángatnak - vagy mittomén hogy nevezzem.. elmegyek egy fal mellett, és a sarkon szellemképes, biztos el tudjátok képzelni... a lényeg: az utóbbi időben csak a ramokat nem cseréltem le a gépemen, meg a procimat, minden mást igen.. lehet, hogy azok felett is eljárt már az idő? van olyan, hogy jól tudok játszani napokig, máskor pedig semmivel... mert hogy a hl2-ben néha fehéren villognak a falak, az ok... nem izgat.. de hogy mostmár minden játék fagy...
a win friss. de akarok tenni egy sp1-et...
valakinek ötlet?
köszi
Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest