Aktív témák

• stifi

senior tag

hali mindenki

igen, új topik, aki csak a kereső használatára akarja felhívni a figyelmem, szó nélkül sétáljon tovább ;)

a páciens a következő:

asus a7n8x-x
    lockmentes barton 2500+ @ 2800+
    512 pc2700 noname ram
    gef 6600 gt agp (inno3d)
    chieftec 420 táp
    quantum (!) 20 giga
    maxtor 160 giga, 2 ventivel hűtve
    win xp sp2
    zárt ház, táp a ház tetején, táp helyén 8 centis venti fújja be a levegőt

a probléma pedig: játékok közben rendszertelenül fagy. a hang be''loop''ol, a kép pedig freeze (de szép is a magyar nyelv :D)
    néha olyat is csinál, hogy a kép megáll, a hang beakad, de 10-20 másodperc után elmúlik, és megy tovább az egész, ahogy kell neki... amire jutottam, hogy sztem nem a videókari a ludas, a kép jó, a kártya jól teljesít! és már egyszer gariba cserélték a kártyát, szóval ez hibát igazából nem produkál :)
    az alaplapot nemrég vettem, friss bios van rajta (1010), és a biosban sem garázdálkodtam durván
    a proci bár húzva van, mindig is bírta a strapát, 50 fokos nagy általánosságban, a videókari sem megy 70 fölé, tehát nem a rendszer overheatingje miatt fagy meg (ehh)

de akkor mi van? cs sourceban meg úgy érzem más játékokban is a falak vibrálnak/remegnek/rángatnak - vagy mittomén hogy nevezzem.. elmegyek egy fal mellett, és a sarkon szellemképes, biztos el tudjátok képzelni... a lényeg: az utóbbi időben csak a ramokat nem cseréltem le a gépemen, meg a procimat, minden mást igen.. lehet, hogy azok felett is eljárt már az idő? van olyan, hogy jól tudok játszani napokig, máskor pedig semmivel... mert hogy a hl2-ben néha fehéren villognak a falak, az ok... nem izgat.. de hogy mostmár minden játék fagy...
    a win friss. de akarok tenni egy sp1-et...

valakinek ötlet?
    köszi

Aktív témák