- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
Nekem nincs töménytelen mennyiségű adatom, úgyhogy csak 3 db vinyóm van (a negyediket épp tegnap nyugdíjaztam).
Az egyiken van maga a rendszer (debian linux), és egy másik prtícióján vannak a saját dolgaim (pl saját forráskódjaim és projektek nyers forrásadatai, vágatlan videófelvételek, ezeknek a készre vágott és készre exportált változatai).
A másodikon van az egyéb munkáimhoz szükséges adat, pl a normál munkámhoz szükséges adatokat, pl két teljes webboprtál klónozva van, amit adminisztrálok, hogy ott ki tudjam próbálni a változtatásokat, virtuális gépek, valamelyiken compile environment van felállítva különféle linuxokkal, de van, ahol más munkámhoz szükséges dolgokat kell szimulálnom, stb.
A harmadik vinyón pedig van minden más, ami ezekhez nem tartozik.
Volt egy negyedik, amin a linux volt, és a saját projektek külön vinyón voltak. De ezt felszámoltam, hogy kevesebb vinyó legyen a gépben.
Ezen kívül van egy SATA és egy IDE mobilrack a gépben, hogyha adatmentést kell végeznem, akkor ezeket használom (akár mások adatait kell mentenem, akár a saját adataimról kell biztonsági másolatot készítenem).
Van a gépemben még optikai meghajtó is (ugyanezen okból), illetve egy usb kontrollerrel egy hagyományos floppy is, amelyeket főleg régebbi gépek biosának vagy hardverek firmwarejének updatelésére szoktam használni.
Van a gépem elejénen egy kártyaolvasó, aminek sd, mikro sd, cf és sm kártyaolvasó része, illetve azon még van egy előlapi usb.
A pci-e portok ugyanennyire tele vannak rakva, de most nem akarok részletesen belemenni, és mindent leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az átépíthető O11 Dynamic EVO kapott egy 38 százalékkal nagyobb testvért, amiben három 420 mm-es radiátort foghatunk munkára.
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Antec C3 Black ARGB (akvarium)
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Apple TV eladó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest