Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
válasz
Niki0219 #307 üzenetére
Szia!
Leírom ide is a pár napos tapasztalatomat a Type Folio-val kapcsolatban:
Posta/Futár:
A csomagot a DHL hozta, pár nap alatt itt volt a Kínai gyárból, mivel nem akartam otthon átvenni ezért átirányítottam egy Alzabox-ba. Külön öröm hogy volt ilyen lehetőség, a csomag az előre megadott napon megérkezett. Beszéltem az ügyfélszolgálattal is, információ kéréssel kapcsolatban. Kedvesek, segítőkészek voltak.
A vám benne van az árban, csak a számlát kellett elküldenem a DHL-nek.
Ezért választásért a gyártó egy nagy pirospontot érdemel.Maga a termék:
A termék kiváló minőségű, prémium érzetet kelt. Gépelni is jó rajta és a billentyűzet elrejtése, előhozása is szépen igényesen van megoldva. A mechanika (ami igazából nem az) a Moft laptop stand termékhez hasonlóan működik csak itt mágnesek tartják fixen az eszközt.
Hátránynak két dolgot vettem észre. Az első a súly. Jóval nehezebb így a tablet, ami először fura, bár meg lehet szokni.
A második a kosztás. Választanom kellett, hogy vagy német nyelvű billentyűzetet veszek ami qwertz vagy angolt ami qwerty. Én az angol mellett döntöttem, és mivel mindenhol magyar billentyűzetet használok ez ezért zavaró tud lenni.
Egyébként ezek nem akkora hibák, mivel az első szokható, és még jól is áll a terméknek. (Igaz nem vagyok óra mániás, de ott is tetszik ha a termékben "van anyag") A másodikat pedig én választottam, vállalva a következményeket.A szoftver:
Ha eltekintünk azoktól a dolgoktól amit mindenki tud. (Nem Android, stb...) Akkor azt kell mondjam szépen integrálták a szoftverbe a hardveres lehetőségeket. Vannak lehetséges billentyű kombinációk, amik testre szabhatók. Külön öröm és egyben elvárt működés, hogy a tablet elfordul magától, ha kinyitom a billentyűzetet és fekvő nézetre vált.
Hátrány talán annyi, hogy többet is ki lehetne hozni ebből a pdf + gépelek + rajzolok ötletből. A szoftveres lehetőségek limitáltak. Ennek ellenére nem aggódom, mert majd szépen lassan a csapat belefejleszti azokat amik hiányoznak. Hisz már kalsszisokkal többet tud a termék mint amikor megjelent. -
rolandg
tag
válasz
Niki0219 #122 üzenetére
Szia! Szerintem igen. Én is tanulok is, és az a jó, hogy rárakom a gépre a pdf-eket, és bele is tudok jegyzetelni. De olyan is volt, hogy orvosi váróban ezen írtam meg a céges beszámolót, nyomtam egy gépírásra átalakítást, és ment el mailben. Sokoldalú a kicsike. Viszont oda tokot vegyél, mindenképpen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest