Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- reMarkable - paper tablet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sapphire Trixx
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
válasz
johndoo1000
üzenetére
Ez nekem nem jó kérdés, én eddig a Note Air-t választottam. RM2 mellett szokott szólni, hogy kicsit jobb a kijelző/karakterfelismerés/"röcögésmentesség", de ezekkel nekem nem volt gondom az Onxy-nál sem eddig, cserébe örülök az előfizetésmentességnek, meg a sokkal nagyobb szabadságnak.
Ami nekem még nagy megoldandó problémám Onyx-on (és ennek bevallom őszintén nem néztem utána, nem tudom RM2-n milyen), az a kézírás struktúrált (!) szöveggé alakítása. A karaktereket szépen felismeri, de eddig vagy okádék kinézetű, szerkeszthetetlen PDF-et tudtam belőle generálni, vagy plaintext TXT-t. Nem várom, hogy kiadványszerkesztőket megszégyenítő, tördelt szöveges fájl adjon vissza, de mondjuk egy word, amiben legalább a különböző bulletpointok, meg behúzások megvannak, nem volna rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest