Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
válasz
johndoo1000
üzenetére
A családban van mindkettő. Az Air2-t én nem szeretem. Talán azért, mert nagyon megszoktam a RM2 letisztult, egyszerű, kézre illő dolgait. Most, a legutóbbi frissítésnél ezt kicsit árnyalták
, de ettől még nagyon szeretem. A másik azzal, hogy több mindenre való, egy android rendszer van alatta, és próbáltak egy többfunkciós készüléket alkotni, kicsit instabilabb nekem, meg olyan, "xiaomis"
. Ha jegyzetelésre kell, én a RM2-t választanám, ha jó lenne egy monokróm tablet is, akkor az Air2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, de ettől még nagyon szeretem. A másik azzal, hogy több mindenre való, egy android rendszer van alatta, és próbáltak egy többfunkciós készüléket alkotni, kicsit instabilabb nekem, meg olyan, "xiaomis"