Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
válasz
johndoo1000
üzenetére
A családban van mindkettő. Az Air2-t én nem szeretem. Talán azért, mert nagyon megszoktam a RM2 letisztult, egyszerű, kézre illő dolgait. Most, a legutóbbi frissítésnél ezt kicsit árnyalták
, de ettől még nagyon szeretem. A másik azzal, hogy több mindenre való, egy android rendszer van alatta, és próbáltak egy többfunkciós készüléket alkotni, kicsit instabilabb nekem, meg olyan, "xiaomis"
. Ha jegyzetelésre kell, én a RM2-t választanám, ha jó lenne egy monokróm tablet is, akkor az Air2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Affinity Designer
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, de ettől még nagyon szeretem. A másik azzal, hogy több mindenre való, egy android rendszer van alatta, és próbáltak egy többfunkciós készüléket alkotni, kicsit instabilabb nekem, meg olyan, "xiaomis"