Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Fujifilm X
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
válasz
johndoo1000
üzenetére
A családban van mindkettő. Az Air2-t én nem szeretem. Talán azért, mert nagyon megszoktam a RM2 letisztult, egyszerű, kézre illő dolgait. Most, a legutóbbi frissítésnél ezt kicsit árnyalták
, de ettől még nagyon szeretem. A másik azzal, hogy több mindenre való, egy android rendszer van alatta, és próbáltak egy többfunkciós készüléket alkotni, kicsit instabilabb nekem, meg olyan, "xiaomis"
. Ha jegyzetelésre kell, én a RM2-t választanám, ha jó lenne egy monokróm tablet is, akkor az Air2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
Üzleti előfizetők hirdetései
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de ettől még nagyon szeretem. A másik azzal, hogy több mindenre való, egy android rendszer van alatta, és próbáltak egy többfunkciós készüléket alkotni, kicsit instabilabb nekem, meg olyan, "xiaomis"