Hirdetés
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Ha minden jól megy, akkor elvileg legkésőbb hét közepére nekem is megjön a "kicsike". Kicsike...az SE-hez képest akkora lesz, mint egy ház.
De csak megszokom, meg iPhone felhasználóként az Android volt eddig a keresztmetszet, de ugyanakkor a kíváncsiság is hajt, hogy mennyit fejlődött az Android, amióta nem használtam. Konkrétan a MIUI-ra is kíváncsi leszek, legutoljára azt hiszem a 8-ast használtam egy Mi 4C-n úgy két éve, az nem állt a helyzet magaslatán jó pár alkalommal. A telefon volt kevés akkoriban vagy a szoftver állt hadi lábon, nem tudom, végül cserére került és mentem vissza az iOS-re. Viszont a Xiaomi-nak megint sikerült kidobni egy olyan telefont, ami elnyerte a tetszésem és úgy éreztem lehet kellene még egy esélyt adni a dolognak, remélhetőleg a hardver is elegendő lesz. Kíváncsi leszek pár dologra, remélem nem csináltam rossz vásárt. 
Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max / 512GB / White Titanium
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Ultra Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + kiegészítők! 512GB EU verziós!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De csak megszokom, meg iPhone felhasználóként az Android volt eddig a keresztmetszet, de ugyanakkor a kíváncsiság is hajt, hogy mennyit fejlődött az Android, amióta nem használtam. Konkrétan a MIUI-ra is kíváncsi leszek, legutoljára azt hiszem a 8-ast használtam egy Mi 4C-n úgy két éve, az nem állt a helyzet magaslatán jó pár alkalommal. A telefon volt kevés akkoriban vagy a szoftver állt hadi lábon, nem tudom, végül cserére került és mentem vissza az iOS-re. Viszont a Xiaomi-nak megint sikerült kidobni egy olyan telefont, ami elnyerte a tetszésem és úgy éreztem lehet kellene még egy esélyt adni a dolognak, remélhetőleg a hardver is elegendő lesz. Kíváncsi leszek pár dologra, remélem nem csináltam rossz vásárt.