Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nubreed

veterán

válasz Bennyboy #4 üzenetére

Egyetértek. Már akkor gondolkoztam azon, hogy ebből (ha ez így marad és komolyan gondolják) nem lesz egy értékelhető produktum.

Őszintén, mi a francot csinál a Microsoft? Minek vásárolt fel egy csomó mindenkit nagy dérrel-dúrral, hogy ők aztán most mekkora fasza ökoszisztémát fognak építeni??? Ezért? Az XBOX jelen pillanatban egy kalap sz*r kis túlzással. Gyerekek, a Sonynak és a Playstation -nek jelen helyzetben nulla félnivalója van ha csak ennyit sikerült kikaparni az évek alatt. Mondom ezt úgy ,hogy soha nem volt konzolom, de nagyon úgy fest, hogy nem az MS féle univerzumnak áll a zászló. Talán majd a Starfield. Ha annak a rajtját is elrontják (ezek után már bármit el tudok képzelni) akkor egy értékelhetetlen vicc az egész. Ez most tipikusan annak az esete, hogy rendelkezésre áll a világ összes pénze aztán még sem tudnak vele mit kezdeni.

• GAbre

veterán

válasz Bennyboy #4 üzenetére

Kötve hiszem,különben nem lenne ennyi sok negatív tapasztalat.
    Gamestarékat IS meghívták 1 hónapja varsóba kipróbálni 2 órára.
    De ők(is?) csupa pozitív élménnyel jöttek el,ahogy videójukban is hallható. [link] Semmi negatívat nem mondtak.Igaz mostani tesztben meg azt mondják,amit mások is,hogy szembeötlő a hiba.
    Amit nem értek,hogy akkor most mi van?Mondanám,hogy hülyék,és hogy a viharba nem láttak akár 1 kis rosszat is 2 óra alatt játékkal? :F
    De nem csak ők, mások se Varsóba.Különben nem lett volna ekkora a döbbenet.
    Mikor konzolon is látható a borzasztó fps,a laggok,az egyéb grafikai gondok.
    Az unalmas játékmenet.Vagy már nem ütközik ki 2 óra alatt az ismétlődés?
    oriic?:
    Mellesleg köszönjük a tesztet(szenvedést) :)

Bad Pritt:
    Hát én mondjuk új tesztükben nem hallottam bármi "meglepődést",hogy hát nem ezt láttuk Varsóban... :Y
    Annyit tudok felfogni,hogy bedobták őket elvileg single-ben(tehát coop móka se tette jobbá) egy talán izgalmasabb,esetleg jobban futó 2 órás pálya/sztorirészre.
    De attól még ott is véreznie kellett volna.(már ami max 2 órát én is láttam gameplay vidókon/teszteken.
    Sajnálom,mert nekem simán megért,még ha nem is annyira jó egy 10est.
    De így nekem nem igazán kell. :W

Új hozzászólás Aktív témák