- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Az Elden Ring indulásokor voltak némi bugok, igen, de koránt sem akkorák mint a Redfallnál, idegesítő totál hülye AI meg pláne nem volt. És a From Software hamar javította is a bugokat és a kezdeti performance issuekat. 200 órát tettem bele elsőre abba a játékba és már alig várom a DLC -jét, akkor azzal együtt újra végig játszás, pontosabban NG+ lesz.
-
nubreed
veterán
Így már értem. Amúgy én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy elég régóta elég nagy mélyrepülésben van az AAA játékipar. Erre tökéletes bizonyíték a Redfall is. Már megint hülyének és bétateszternek nézték a végfelhasználókat. És ezért a sz*rért már nem is 60 hanem 70 eurót/dollárt akarnak legombolni rólunk (game pass-t most hagyjuk). Persze vannak kellemes kivételek, a baj az, hogy már az elhibázott rajt/selejtes termék (ha játék szoftvert hívhatunk így) lett sokkal inkább a trend mint egy jól megírt naggyából hiba mentes program amit maximum kissebb, nem játékélményt teljesen megölő hibákkal végig lehet játszani elejétől a végéig.
-
nubreed
veterán
Az nvidiát vegyük ki a képletből, így helyesbítek: 2020 óta nem jött ki jó játék és ezzel kb egyet is értek. Nekem egy kivétel volt, az Elden Ring, de az mondjuk nagyon. Most AAA játékokról beszéle, indie címek az más tészta, ott volt néhány kellemes alkotás. (A V Risinggal vagy a Solasta Crown of The Magisterrel teljesen jól elvoltam és le is kötöttek pl.)
-
nubreed
veterán
Egyetértek. Már akkor gondolkoztam azon, hogy ebből (ha ez így marad és komolyan gondolják) nem lesz egy értékelhető produktum.
Őszintén, mi a francot csinál a Microsoft? Minek vásárolt fel egy csomó mindenkit nagy dérrel-dúrral, hogy ők aztán most mekkora fasza ökoszisztémát fognak építeni??? Ezért? Az XBOX jelen pillanatban egy kalap sz*r kis túlzással. Gyerekek, a Sonynak és a Playstation -nek jelen helyzetben nulla félnivalója van ha csak ennyit sikerült kikaparni az évek alatt. Mondom ezt úgy ,hogy soha nem volt konzolom, de nagyon úgy fest, hogy nem az MS féle univerzumnak áll a zászló. Talán majd a Starfield. Ha annak a rajtját is elrontják (ezek után már bármit el tudok képzelni) akkor egy értékelhetetlen vicc az egész. Ez most tipikusan annak az esete, hogy rendelkezésre áll a világ összes pénze aztán még sem tudnak vele mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Energiaital topic
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- fejhallgató
- L390 Yoga 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-8565U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll új akku gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest