Aktív témák
-
Nedudgi
aktív tag
szvsz akkor kontaktos
-
aDM|RaL^
őstag
még mindig:(
-
aDM|RaL^
őstag
most érdekes... nem csinalja... :)
de elobb csinalta... :( kerek tanacsokat meg mert az eddigiek nemjottek be. -
gabesz82
őstag
Szerintem még az alaplapi hangkártya is bekavarhat... Nekem volt egy olyan MSI KT3 Ultra2 alaplapom amin rossz volt alapból a hangkártya és hiába tiltottam le és raktam bele Live 5.1-et akkor is ''belehallatszott'' a procihűtő hangja, meg kb minden...
-
LK
addikt
Helló! Nekem a magas fsb frekvencia miatt sok frekit kapott a kari és ezért recsegett.Visszavettem a frekit,abbahagyta.
-
Dufresne
addikt
Lehet kontakt hiba is bizony, fujogasd be a csatlakozókat kontakt szprével.
Próbáltad már, hogy nem a hangfalat kötöd rá, hanem 1 fülhallgatót? Hátha nem a kártyával van a baj... -
DaSilva
senior tag
Szerintem a recsegés valami kontakthiba lehet.
-
aDM|RaL^
őstag
fel
-
Lortech
addikt
Jól van nem kell lekapni a fejemet már egyből, ha leírtad volna milyen ''szarságokkal'' próbálkoztál már, akkor biztos nem adok ilyen hülye tippet...
Ha nem tudsz vele mit kezdeni, akkor kénytelen leszel kipróbázni másik gépben, mert kitudja, talán elszállt valami a kártyán. -
aDM|RaL^
őstag
Próbálkoztam uj drivert feltenni, mindenféle szarsággal... és ien eltompult de hangos recsegést ad minden közben... nemlehet vele zenét hallgatni meg semmi...
Ez egy SB LIVE 5.1 Digital... segitsetek megorlok hogy nemtudok zenet halgatni.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Telekom mobilszolgáltatások
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest