- Milyen videókártyát?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hővezető paszták
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Glitch
csendes tag
Koszi a tanacsokat!!
-igen, azt hallottam, hogy xvid-be real tomoritesnel a gyorsan mozgo reszek ''kockasodnak'' es az ebben az esetben nem lenne elony.....
Tudom, tobb mpg2 cucc is van forgalomban - erdekelne, van e valakinek tapasztalata, hogy milyen minosegben tomoritenek, milyen gepigenyuk van / a hardware tamogatas mellett/ illetve, hogy nem e szoktak gondoklenni a hang szinkronnal.
AOpen XRecorder VX2000 -t ismeri/hasznalja valaki???
G -
Glitch
csendes tag
Sziasztok!
szeretnek realtime - egy hagyomanyos kamera video/audio jelet divx/xvid formaba kodolni. Egy eskuvon kellene felvenni nehany orat, es jolenne egybol a gepre-laptop- rogziteni.
Eddig a neten nezegetve hardware megoldas a Plextor ConvertX PX-M402U keszuleke lenne, de sajnos ezidaig meg nem talaltam hazai forgalmazot - esetleg valaki tudna segiteni, hol lehet ilyet kapni???
Illetve erdekelne, hogy hasonlo dologgal foglalkozott e mar mas is, es milyen eszkozokkel/sikerrel??
Amit en probaltam: terratec cinergy200 usb -- ezzel realtime 352x288 ban tudok xvid codec-el rogziteni -tomoritettlen hanggal - de mivel ez egy software-s megoldas, igy erosen fugg a geptol, es nem is tul stabil.
Elore is koszonok minden segitseget/otlelet!
G.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest