- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
Aktív témák
-
Glitch
csendes tag
Koszi a tanacsokat!!
-igen, azt hallottam, hogy xvid-be real tomoritesnel a gyorsan mozgo reszek ''kockasodnak'' es az ebben az esetben nem lenne elony.....
Tudom, tobb mpg2 cucc is van forgalomban - erdekelne, van e valakinek tapasztalata, hogy milyen minosegben tomoritenek, milyen gepigenyuk van / a hardware tamogatas mellett/ illetve, hogy nem e szoktak gondoklenni a hang szinkronnal.
AOpen XRecorder VX2000 -t ismeri/hasznalja valaki???
G -
Glitch
csendes tag
Sziasztok!
szeretnek realtime - egy hagyomanyos kamera video/audio jelet divx/xvid formaba kodolni. Egy eskuvon kellene felvenni nehany orat, es jolenne egybol a gepre-laptop- rogziteni.
Eddig a neten nezegetve hardware megoldas a Plextor ConvertX PX-M402U keszuleke lenne, de sajnos ezidaig meg nem talaltam hazai forgalmazot - esetleg valaki tudna segiteni, hol lehet ilyet kapni???
Illetve erdekelne, hogy hasonlo dologgal foglalkozott e mar mas is, es milyen eszkozokkel/sikerrel??
Amit en probaltam: terratec cinergy200 usb -- ezzel realtime 352x288 ban tudok xvid codec-el rogziteni -tomoritettlen hanggal - de mivel ez egy software-s megoldas, igy erosen fugg a geptol, es nem is tul stabil.
Elore is koszonok minden segitseget/otlelet!
G.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robotporszívók
- Borderlands 4
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- iPhone topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Gyúrósok ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest