- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
válasz
atipoker123 #491 üzenetére
Ez a része fizetős.
Nekem Asus Crosshair VIII Hero- van.
Csak ha fizetek x-összeget akkor lehet használni a DTS részét.
Most néztem rá a DTS sound unbound progira. Most vagy ingyenes lett vagy valami 30 napos trialt aktivált, de megy. -
Raidon
őstag
válasz
Askformore #475 üzenetére
Start menü többek közt. Realtek Audio Console illetve a Sonic Studio-s cuccokat is leszedte nekem automatikusan. De elvileg a Microsoft Store-nál is látszódik az alkalmazásoknál.
-
Raidon
őstag
válasz
Askformore #473 üzenetére
Windows 11? Nálam ha bejelentkezem a Microsoft fiókba utána az áruházból kis idő múlva leszedi az Utility drivert. Ahol mindent is lehet állítani.
-
Raidon
őstag
válasz
pist1221 #377 üzenetére
Szia! Leírnád kicsit részletesebben? Eszközkezelőben látszik a Realtek? Win10-ed van? Lent tálca jobb oldalán van a Windowsos hangszóró ikon ott jobb klikk hangbeállítások megnyitása fent kiválasztod a realteket. Hangkártya drivert MSI alaplapod oldaláról a legfrisebbet tedd fel. Nekem is fent van az Nvidia high definition audio, de nem is volt vele gondom. Friss windows? Elsőnek amit fel szoktam tenni az a Chipset driver. Hangkártya utána VGA. Ha eszközkezelőnél nem látszik az lehet hogy baj ha az alap driver nélkül sem tünteti fel akkor viszont lehet a lap a hibás...
-
Raidon
őstag
Sziasztok! Olyan gondom lenne ASUS B450F-Gaming alaplap Realtek audio driver van egy Fractal Design Meshify C-TG házam. Előlapi jack aljzatra rá van dugva egy füles próbáltam több félét is. De ha driveren belül beállítom AC97 előlapiról HD audió előlapira akkor olyan anomália van mintha tekergetnék fel és le a hangerőt... Ezzel lehet valamit kezdeni? van hagyjam nyugodtan AC97 előlapin a beállítást ott nincs semmi gond. Csak gondoltam mivel tudná elviekben a HD-t gondoltam megpróbálom...
Olvastam korábban, hogy a windows frissítésnél is voltak audio gondok.
Ötleteket válaszokat szívesen várok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Napelem
- Macska topik
- Ford topik
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest