- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
válasz
atipoker123 #491 üzenetére
Ez a része fizetős.
Nekem Asus Crosshair VIII Hero- van.
Csak ha fizetek x-összeget akkor lehet használni a DTS részét.
Most néztem rá a DTS sound unbound progira. Most vagy ingyenes lett vagy valami 30 napos trialt aktivált, de megy. -
Raidon
őstag
válasz
Askformore #475 üzenetére
Start menü többek közt. Realtek Audio Console illetve a Sonic Studio-s cuccokat is leszedte nekem automatikusan. De elvileg a Microsoft Store-nál is látszódik az alkalmazásoknál.
-
Raidon
őstag
válasz
Askformore #473 üzenetére
Windows 11? Nálam ha bejelentkezem a Microsoft fiókba utána az áruházból kis idő múlva leszedi az Utility drivert. Ahol mindent is lehet állítani.
-
Raidon
őstag
válasz
pist1221 #377 üzenetére
Szia! Leírnád kicsit részletesebben? Eszközkezelőben látszik a Realtek? Win10-ed van? Lent tálca jobb oldalán van a Windowsos hangszóró ikon ott jobb klikk hangbeállítások megnyitása fent kiválasztod a realteket. Hangkártya drivert MSI alaplapod oldaláról a legfrisebbet tedd fel. Nekem is fent van az Nvidia high definition audio, de nem is volt vele gondom. Friss windows? Elsőnek amit fel szoktam tenni az a Chipset driver. Hangkártya utána VGA. Ha eszközkezelőnél nem látszik az lehet hogy baj ha az alap driver nélkül sem tünteti fel akkor viszont lehet a lap a hibás...
-
Raidon
őstag
Sziasztok! Olyan gondom lenne ASUS B450F-Gaming alaplap Realtek audio driver van egy Fractal Design Meshify C-TG házam. Előlapi jack aljzatra rá van dugva egy füles próbáltam több félét is. De ha driveren belül beállítom AC97 előlapiról HD audió előlapira akkor olyan anomália van mintha tekergetnék fel és le a hangerőt... Ezzel lehet valamit kezdeni? van hagyjam nyugodtan AC97 előlapin a beállítást ott nincs semmi gond. Csak gondoltam mivel tudná elviekben a HD-t gondoltam megpróbálom...
Olvastam korábban, hogy a windows frissítésnél is voltak audio gondok.
Ötleteket válaszokat szívesen várok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Tőzsde és gazdaság
- Vírusirtó topic
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest