Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Visormail #418 üzenetére
Köszönöm! Először az Eszközkezelő- Illesztőprogram frissítése- keresése számítógépen módszerrel frissítettem, talált a "6.0.9235.1." mappában frissíteni valót. (Aki így csinálja, figyeljen arra, hogy "Hang-, ..." + a "Szoftverösszetevők" alatt is van frissíteni való). Ezután, már megnyugodva hogy nem lesz baj, meg hogy helyre tegyem a "Programok és szolgáltatások" (telepített programok) alatt látható Realtek verziószámot (mert az még a régi driver számot mutatta), a setup.exe-vel ismét telepítettem.
Szóval tényleg érdemes körülnézni gyártón belül, frissebb lapok driverei között és nem csak hang driver ügyben.
Nekem ugye Gigabyte Z390 AORUS MASTER lap van. Z490 (590,690) lapoknál már az Audio meghajtók között, a Realtek mellett van olyan driver (vagy mi) hogy DTS, tisztességes 473.49 MB mérettel. Ez vajon mi lehet, digitális bemeneten fogadja a DTS jeleket és 5.1-ben szól a forrás, enélkül meg nem? Ja és rápasszírozhatom e a saját lapmra?
Elnézést ha olyat kérdezek amit mindenki tud, de úgy tanul a gyerek, ha kérdez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged