Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Én most nézem hogy 7en többet tud a realtek hd audio manager mint xp-n ugyanazzal a kártyával
Pedig frissítettem az xp-n a legújabbra de ott nincsenek ilyenek mint 7en hogy be lehessen állítani melyik hangszórók nagy sávszélességűek és melyikek nem
7en van még pl fejhallgató virtualizálás opció is mondjuk ez nem hiányzik xp-n de a másik eléggé, nagyon nem kéne levágnia 5.1be a mélyeket a front hangfalakról és nem tudom rávenni sehogy. Nem igaz hogy a windows 7 kell ehhez a kapcsolóhoz, hát hogy van ez?
A pirossal bekeretezett részekből xp alatt egyedül a center/sub felcserélése van csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig frissítettem az xp-n a legújabbra de ott nincsenek ilyenek mint 7en hogy be lehessen állítani melyik hangszórók nagy sávszélességűek és melyikek nem
7en van még pl fejhallgató virtualizálás opció is mondjuk ez nem hiányzik xp-n de a másik eléggé, nagyon nem kéne levágnia 5.1be a mélyeket a front hangfalakról és nem tudom rávenni sehogy. Nem igaz hogy a windows 7 kell ehhez a kapcsolóhoz, hát hogy van ez?