Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Én most nézem hogy 7en többet tud a realtek hd audio manager mint xp-n ugyanazzal a kártyával
Pedig frissítettem az xp-n a legújabbra de ott nincsenek ilyenek mint 7en hogy be lehessen állítani melyik hangszórók nagy sávszélességűek és melyikek nem
7en van még pl fejhallgató virtualizálás opció is mondjuk ez nem hiányzik xp-n de a másik eléggé, nagyon nem kéne levágnia 5.1be a mélyeket a front hangfalakról és nem tudom rávenni sehogy. Nem igaz hogy a windows 7 kell ehhez a kapcsolóhoz, hát hogy van ez?
A pirossal bekeretezett részekből xp alatt egyedül a center/sub felcserélése van csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pedig frissítettem az xp-n a legújabbra de ott nincsenek ilyenek mint 7en hogy be lehessen állítani melyik hangszórók nagy sávszélességűek és melyikek nem
7en van még pl fejhallgató virtualizálás opció is mondjuk ez nem hiányzik xp-n de a másik eléggé, nagyon nem kéne levágnia 5.1be a mélyeket a front hangfalakról és nem tudom rávenni sehogy. Nem igaz hogy a windows 7 kell ehhez a kapcsolóhoz, hát hogy van ez?