Hirdetés
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adio
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mint full amatőr az audio témában. Pár hónapja kezdődött a probléma, random időközönként a hang nekiáll "pattogni, recsegni". Teljesen mindegy, hogy zenét hallgatok, videót nézek, játszok. Először eszköz gebaszra gondoltam, de kipróbáltam több kimenetet is. Pattog a monitor hangszóróján, a fülesen vezetékes és vezeték mentes módban is, akkor is, ha a mikrofonba dugom be a fülest. Újra szoktam ilyenkor telepíteni a hangkártya drivert, és újraindítani, ami ideig-óráig megoldja a gondot, de sajnos egyre gyakrabban tapasztalom.
Nem tudom mennyire releváns, de az eszközök:
alaplap: Asrock X570 Phantom Gaming 4 (7.1 CH HD Audio with Content Protection támogatás (Realtek ALC1200 Audio Codec)
vga: XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310
cpu: AMD Ryzen 7 5700X
füles: SteelSeries Arctis 7P+
mikrofon: HyperX QuadcastFogalmam nincs, hogy mi okozhatja a gondot, lenne valamilyen ötletetek? Illetve gondolkoztam, hogy ha vennék egy dedikált hangkártyát, az hozhatna megoldást? Mivel a monitor HDMI-n van dugva a VGA-ba, így gondolom a vga "keveri a hangot", ekkor nem használná a dedikált hangkártyát. Illetve a vezeték nélküli füles sem, max akkor, ha jack-en dugnám bele? Bocsi a buta kérdésekért, nagyon zöldfülű vagyok a témában, de hálás lennék kis segítségért, illetve iránymutatásért.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Parkside szerszám kibeszélő
- Akciókamerák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest