Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Sziasztok, szeretném ide is bemásolni a problémámat, hátha tudtok segíteni.
Vettem egy ASUS TUF Gaming B560M-Plus alaplapot és az előlapi audio bemenet/kimenet nem működik. Gondoltam, nyilván a Win10 driverek lesznek kevesek hozzá, megpróbáltam feltenni a Realtek honlapjáról letöltött legújabb drivert, de nem engedte telepíteni egy hiba miatt (-0001 hibakód).
Megpróbáltam az alaplapi lemezen lévőt, ami fel is települt, de ez nem a szokásos "Realtek HD Audio Manager"-t telepítette fel, hanem egy "Realtek Control Panel"-t, és semmit nem reagál az előlapba bedugott eszközökre. Azt is hinném, hogy rosszul lett bekötve az alaplapba, de a Windows most lát lejátszóeszközt, de úgy jeleníti meg, hogy "Leválasztva".
Tudtok erre javasolni valami megoldást? Most egy bluetoothos fülest használok, de feleslegesnek tartom, amikor itt van a gépház mellettem.Olvasgatok külföldi oldalakat, és más is küzd hasonlóval, de azt képtelen vagyok elhinni, hogy ne lenne erre egy nyilvánvaló megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest