Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Sziasztok, szeretném ide is bemásolni a problémámat, hátha tudtok segíteni.
Vettem egy ASUS TUF Gaming B560M-Plus alaplapot és az előlapi audio bemenet/kimenet nem működik. Gondoltam, nyilván a Win10 driverek lesznek kevesek hozzá, megpróbáltam feltenni a Realtek honlapjáról letöltött legújabb drivert, de nem engedte telepíteni egy hiba miatt (-0001 hibakód).
Megpróbáltam az alaplapi lemezen lévőt, ami fel is települt, de ez nem a szokásos "Realtek HD Audio Manager"-t telepítette fel, hanem egy "Realtek Control Panel"-t, és semmit nem reagál az előlapba bedugott eszközökre. Azt is hinném, hogy rosszul lett bekötve az alaplapba, de a Windows most lát lejátszóeszközt, de úgy jeleníti meg, hogy "Leválasztva".
Tudtok erre javasolni valami megoldást? Most egy bluetoothos fülest használok, de feleslegesnek tartom, amikor itt van a gépház mellettem.Olvasgatok külföldi oldalakat, és más is küzd hasonlóval, de azt képtelen vagyok elhinni, hogy ne lenne erre egy nyilvánvaló megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okos Otthon / Smart Home
- Genius SW 5.1 Home Theater
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Godox - TT685S
- Playstation 5 Drive Edition 825GB dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest