Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #2398 üzenetére
JAja. Párom mesélte, hogy annak idején a nyíregyi reptéren kerekedett egy kis vihar, hirtelen jött, megláttál a viharfelhőket, elkezdtek pakolni, kb 5-10 perc múlva oda is ért az orkán erejű szél, pont , mikor az utsó gépet vitték a hangár felé. Ha jól tudom, az is dobott ott helyben egy orsót, vagy ha azt nem is, de egy szárnytörés befigyelt.
-
tsar
aktív tag
Bécsben 18,9 fok van
és 106km/h-ás szél.
-
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2388 üzenetére
És aki munkából megy haza?
Nimrod: szeretek repülni, szélben is, csak nem akkorában, mint ami elvileg készülődik
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Szigethalom, a szél szeretne bejönni az ablakon.
-
fps8
senior tag
válasz
Motion_Blur #2391 üzenetére
Egyre hangosabb itt kinn a cucc. Ha felkelek rá akkor kimegyek és csinálok képeket. Majd feltöltöm ide a tényállást, ha valakit érdekel, és nincs kedve kiszambázni megnézni
Hajnalban várhatóak a képek, amennyiben lesz valami komolyabb hangzavar odakinn
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur #2391 üzenetére
az lehet, de még úgyis majdnem kipurcantál
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur #2388 üzenetére
Reméljük nem lesz semmi baj, aki meg éjjel korong részegen mászkál a fasorban...szal az meg is érdemli... Emléxem vkire, aki hasonló módon hagyott el egy samsung d600at, és taposta meg a virágágyást... lefraggelve az összes virágot benne.
-
Kobe
veterán
itt komlón egész délután tombolt a heves szél, kicsit meg is viselte a redőnyömet, de én inkább faterom miatt aggódok, éppen amikor megérkezett a vihar ferihegyre akkor indult a gépe
-
Motion_Blur
félisten
Goo aludni, én ilyenkor szeretek a legjobban
Reméljük nem lesz semmi baj, aki meg éjjel korong részegen mászkál a fasorban...szal az meg is érdemli... -
EQMontoya
veterán
miskolc, totál csend, szélcsend, szarok a hajamra
mod: első komolyabb széllökések megérkeztek
[Szerkesztve] -
fps8
senior tag
válasz
Bubee82 #2382 üzenetére
Budapesttől északra 35Km-re Vác.
A szelet már forgó ventilátor melett is hallom odakint, nincs hideg de már elkezdett pakolni néhány cuccot az udvaron. Dolgozik a kicsikeTaláltam egy jó kis képet az Origón, biztos sokan látták már, de azért bemásolom ide is.
Holnap reggel így megyek dolgozni az útonjobbra ballra
-
Bubee82
őstag
Mosonmagyaróvár:
Fújdogál már a szél, a hőmérsékletet nem tom -
Chili7
őstag
Párizs, szikrázó napsütés...(bocs, már biztos volt)
Szóval: Budaörs, egy-két széllökés, azóta semmi.
Ennek sztem a füstje nagyob lesz mint a lángja. -
RexpecT
addikt
Hajdu-Bihar :
Csepereg és fujdogál. 23 fok (idebennt)!
-
eddie17
addikt
Fejér megye: Közepes szél, kellemes idő...lenne ha nem fújna
néha pár csepp eső.
-
atuci
őstag
Bp III.ker Óbuda, baromi erős a szél, csak úgy zörög a redőny!
-
SzalaiG
addikt
Fejér megye: Brutális szél. 4fok. -
ALI_G
veterán
Gondolom sokan hallották már:
Figyelmeztető előrejelzés:
Egy markáns viharciklon mozdult el a Brit-szigetektől Dánián keresztül a Balti-tenger irányába. Hatására a következő órákban a délnyugati szél egyre többfelé viharossá (65-80 km/óra) fokozódik.
Az éjféli óráktól országszerte (!*) 80-100 km/órás széllökésekre számíthatunk.
Várhatóan péntek kora hajnalban, kora reggel az említett ciklon intenzív hidegfrontja néhány óra leforgása alatt átvonul hazánkon, amely mentén záporok, zivatarok is kialakulhatnak, néhol jégeső, jégdara kíséretében. A front mentén az északnyugatira forduló szelet a országszerte(!*) 90-110 km/óra között kísérik, de intenzív záporok, zivatarok környezetében(!**), helyenként az észak-magyarországi, észak-alföldi, közép-magyarországi, a közép-dunántúli, és a nyugat-dunántúli régió egyes részein átmenetileg orkánerejű (110-130 km/óra) széllökés is kialakulhat.
A front mögött a délutáni órákig - a délnyugati országrész kivételével - többfelé a legerősebb széllökések időnként a 90-105 km/óra-t is elérhetik északnyugati irányból. Nagyobb valószínűséggel az ország keleti, északkeleti részén helyenként zápor, vagy esetleges zivatar környezetében átmenetileg 105-110 km/óra széllökések is kialakulhatnak.
(!* megjegyzés: Az éjféli és a reggeli órák közti időszakban az ország egyetlen településén sem lehet kizárni 90-110 km/óra közötti széllökés kialakulását, emiatt került az előrejelzésbe az országszerte kifejezés. Nem lokális jelenséggel, hanem az egész országot érintő szélviharral kell tehát számolni.) (!**) megjegyzés: Lokális jelenség, amely a (!*) megjegyzésben leírt szélsebességre tevődhet rá, de csak egy adott helyen.
(Forrás: OMSZ)
Készült: Csütörtök 19:52
Az OMSZ oldala nem jön be, lehet sok a lekérés, vagy a szél kidöntöttenemtom. Szegeden más csakpod a szél, de még nem túlzottan erős.
-
Spirit
őstag
válasz
Motion_Blur #2372 üzenetére
Sajnos most nincs igazad, egyébként egyetértek Veled. Nyugat-Európában jégesők, viharok, és 120-160km/h-ás széllökéseket mértek, iszonyatosak a károk, eddig 10 halálos áldozat. Igaz,mire ideér, kicsit gyengülni fog, de azért féltem a cserepeket a házon, nincs kedvem tetőt javítani. A vihar hajnalban fog ideérni, de nem hirtelen, hanem folyamatosan fog erősödni a szél, és holnap estig folyamatosan döngetni fog...Azért a kocsival elálltunk a fa alól
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Ezt bírom...
Leesik 10centi hó, vagy kicsit megindul a szél, és már napokkal előtte elkezdődikl a parasztvakítás + a rémísztgetés. Kár, hogy a tornádónál nagyobb baromságot már nem lehet mondani, különben mondanának...
Félre ne értsd! Nem neked írtam, csak a cikkre reagáltam.
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2368 üzenetére
Semmi gond majd februárban:
Érdemes az uccsó képeket megtekinteni mi is jön jan 29-től!
[link] -
Motion_Blur
félisten
Hmm...1 évvel ezelőtt laza 33 fokkal volt hűvöseb az időjárás. Érdekes..
-
BlacKSouL
addikt
Salgótarján, gyengén felhős ég, szélcsend, 8,5°C.
Kellemes májusi este.. -
Bash
őstag
A tél mifelénk sem akar jönni, nem is baj.
Sarasota, FL: 28°C, 73% páratartalom. Szép napos, kicsit felhős idő, síri csend. -
Algieba
őstag
Néhány ibolya kinyílt a kertemben. Kellemes, napos, enyhe idő van. Sosem éltem még át ilyet január elején. Februárban igen, volt már részem csalóka kora tavaszban, de ez a mostani idő nem nevezhető tavaszinak, hisz még nem volt tél! November 2-5 közötti hideg betörés nem igazán nevezhető annak.
Hol késik a tél?
Aggódva figyelem a kertem fáit, fel ne ébredjenek a nyugalmi időszakból!
Azonban nemcsak nálunk furcsa az időjárás, hanem másutt is.
[link] -
fokukac
nagyúr
Egy óriási ciklon miatt késik a tél
2007. január 4. Turcsán Tamás - FigyelőNet-összeállítás
Sosem látott meleg Finnországban, szokatlanul enyhe szibériai időjárás és tavaszias tél a Kárpát-medencében. Németh Lajos meteorológus szerint egy az Atlanti-óceán térségében örvénylő hatalmas ciklon miatt nem változik hetek óta időjárásunk. A brit szakértők a globális felmelegedés gyorsulásáról beszélnek.
[link] -
Algieba
őstag
[link]
Itt már ''Holnapután'' van. -
Geli
senior tag
Lehet fura lesz a kérdés, de nem találtam jobb helyet neki, új topicot meg nem akartam ezért nyitni.
Van olyan oldal, ahol hónapokra előre meg lehet nézni a körülbelüli időjárást? Konkrétan arra lennék kiváncsi, hogy mennyivel tolódik el most a tél, hogy ilyen későn kezdődött?Vagyis mikor lesz már meleg?? -
Sárpac
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2354 üzenetére
Jah akkor -20ig meg se állna!
-
Sárpac
nagyúr
Alakul az idei tél:
[link] -
Motion_Blur
félisten
Fejér megyében mennyire volt hideg úgy hajnali 4 körül? Mert állítólag matton rohangáltam pólóban kb. 1 órán keresztül...érzem is, hogy nehezen működnek a kezeim..
-
Bash
őstag
Sarasota, FL: Karácsony reggel 8 óra 20 perc, szépen süt a nap, 27°C, 81% páratartalom, kis szél, kis felhők, ma estére nagyobb vihart jósolnak.
-
student
őstag
sajnos nincs 20fok
halál a télre
-
tkazmer
addikt
Solymár, nemhogy hó nincs, szinte meleg van, egy darab North Face polárban mászkáltam a kertben, és még csak meg sem éreztem, h hideg lenne
-
.:Kristian:.
addikt
Reggel kinéztem az ablakon és:
az tuti, hogy fehér karácsony idén se lesz. -
Slax
senior tag
Nyíregyházán süt a nap, kis szél tengleng, ja és +6 fok van. Hol a francba van már a tél?
-
Bash
őstag
válasz
Motion_Blur #2341 üzenetére
Reggel van, egész pontosan 7 óra 13 perc.
22°C, 81% páratartalom, a nap kb. 5 perc múlva jön fel. Utána melegedés várható és talán kis eső is lesz. -
Motion_Blur
félisten
Reggelre ez várható:
-
Gorneck
legenda
Fehérvár, -2, felhős idő van...utálom...mikó lesz mán hó?! Március?!
-
Dictator^
veterán
17ker mellett Maglódon: -6° (du volt napsütés is).
Azért karácsony napján eshetne egy picit a hó, hogy legalább a hangulat meglegyen.. -
.:Kristian:.
addikt
válasz
Motion_Blur #2337 üzenetére
Barcikán is, csak itt 0°C van
-
Motion_Blur
félisten
Csákvár (Fejér megye):
-4°C, napsütéses, száraz idő, majd összefagytam, mire hazaértem -
rii
nagyúr
budapest nulla óra húsz perckor:
nulla fok (a vísgzínháznál, jászai mari térnél levő hőmérő tanulsága szerint)
lágymányosi hídnál budai oldalról a pestre a köd miatt nem lehet ellátni, csak a lámpák fénye szűrődik át fátyolosan. -
Bash
őstag
Sarasota, FL: süt a nap, kissé szeles. 26°C, 46% páratartalom.
-
SzalaiG
addikt
Fejér megye:
Süt a nap és 8fok. -
Algieba
őstag
Magam is megnéztem az előrejelzést. Talán van remény a Fehér Karácsonyra. Szép lenne. Tavaly volt hózápor Békéscsabán napközben, és eleve fehér volt a táj egy kisebb havazás miatt. Közben az ország nyugati fele teljesen hómentes volt.
Reméljük, idén normálisan kiszakad a hópaplan és maga alá temeti az országot.
Fa van a kazánházban. Nem rémíszt a közelgő tél. -
Hasek
Közösségépítő
Pilis: Este van...
Na jó... olyan 5° lehet kint, és tiszta az ég... Vagyis reggel eléggé hideg lesz...Már alig várom. -
mynames
senior tag
Skócia, Grantown-on-Spey: kb 7 fok van és pouring rain (esik is meg nem is)
-
Algieba
őstag
A mai időjárás igazán pazar volt, enyhe, napsütéses, felhőmentes, tiszta kék ég. Nagyon kellemes volt.
Aztán majd meglesz ennek az ára... A tél előbb-utóbb hirtelen megjön. A novemberi eleji hidegbetörés a bizonyítéka, hogy mennyire gyorsan lejátszódik egyik évszakból a másikba az átmenet. -
Pécs, 8 fok árnyékban
.Kezd őszies lenni az idő így december elejére
-
Motion_Blur
félisten
Fejér megye:
4˚C, felhős, 90% páratartalom.
Ahogyan nézem az előrejelzést, még 2 hétig biztosan nem lesz nagyobb mennyiségű hó, de fagy se -
Algieba
őstag
Gyönyörű idő van. Kellemes, napos, nagyon jó.
Békéscsaba.
-
Algieba
őstag
Felhős az ég, csúnya, szürke, késő őszi idő van Békéscsaba mellett.
Megyek befűtök a kazánba. Legalább a házban meleg lesz. -
Pécs, marhára korán van, de tuti jó idő, olyan 6-7 fok, azért december 1-én szerintem rekord, ennél rosszab ne legyen ha lehetséges
-
Dictator^
veterán
17. ker mellett, ultranagy köd... nem tudom hány °C fok hideg lehet kint annyira nem vészes
a köd viszont reggelre elmulhatna mert holnap megyek utoljára vezetni rutin vizsga előtt -
ngabor2
nagyúr
debrecen: 5°C, akkora köd, hogy szeget lehet bele verni, a látótávolság 100m alatt van.
-
Bash
őstag
Sarasota, FL: este 9 múlt, 23°C, 86% páratartalom. Köd nincs, csak néhány felhőcske meg jó nagy csend. A medence víze még elfogadható, de lubickolásra már nem igazán alkalmas, csak néhány perces felfrissülésre.
-
Algieba
őstag
Elképesztő gyorsan megjelent a köd naplemente előtt. Délután egykor eloszlott, és délután négykor hipp-hopp szétterült. Akkora tejfel van, hogy az utcai lámpák közül csak a melletted lévőét és az utáni fényét lehet látni. Elképesztő. Utálom a ködöt!
Remélem, holnap is lesz napsütés! -
Algieba
őstag
Csodaszép idő volt Békéscsabán. Enyhe, napsütéses napunk volt.
Kimentem a reptérre gombászni és szedtem egy adag lilatönkű pereszkét. Ők is élvezik a számukra ideális időjárást. -
ngabor2
nagyúr
debrecen: 4°C, szélcsend, derült ég, napsütés. bicajjal is lehet haladni, annyira nem vészes az idő.
-
Bash
őstag
Sarasota, FL: akárcsak tegnap, ma is csendes, napos idő. Jelenleg 27°C, 43% páratartalom.
-
Pécs:Hétágra süt a nap, olyan 13-15 fok körüli hőmérséklet.Ilyen november vége se volt még mióta az eszemet tudom, remélem így is marad az idő, mostmár nem hiányzik a hideg
-
Algieba
őstag
Ugyan volt egy kis eső, de összességében kellemes nap volt a mai, és még a nap is sütött egy órácskát. Jól esik az enyhe idő.
-
ngabor2
nagyúr
debrecen: 10 °C, szélcsend, takony idő
erre szokták mondani, hogy blee időjárás. ráadásul november 21-e van...
-
válasz
Motion_Blur #2309 üzenetére
Nemtom, most sötét van
.Egyébként így hajnalban tök enyhe idő van, az utak vízesek, mert egész este csepergett.Derűs napot
-
Kicsit ködös, kicsit hűvös, olyan őszies idő van, de nagyon enyhe, szerintem ma is tűrhető idő lesz
-
Pécs, most, megint pipec idő van, én meg idebenn rohadok az irodában
-
Algieba
őstag
válasz
Motion_Blur #2304 üzenetére
Reggel még az ágyban szunyókáltam. A ködről lemaradtam, amit nem is bánok.
-
Algieba
őstag
Gyönyörű nap volt ma! És az éjszaka is enyhe. Remek! Elégedett vagyok az időjárással.
-
Bash
őstag
Sarasota, FL: délután 6 nemsoká, 27°C, 65% páratartalom. A medencében már egyre hidegebb a víz, utoljára két napja úsztam, de már tényleg kicsit csípős.
-
XXII.kerület csodás egypulcsis idő
Nincs valaki Egerből aki pénteken reggel jelentene,hogy bundát kell-e venni otthonra vagy pólót?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest