Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csöves
őstag
-
snecy20
nagyúr
válasz Motion_Blur #18764 üzenetére
Na kész, ma megdöglöttem... Lakásban végig 35C...(Bp. Újpalota)
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
SP4C3
veterán
válasz Motion_Blur #18764 üzenetére
Outdoor 56.1*C? Kalahári sivatag!
Zenta: 25*C
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #18681 üzenetére
azért 7%-os páratartalomnál a meleg talán nem olyan kemény
-
bitpork
nagyúr
válasz Motion_Blur #18661 üzenetére
A beteg az hogy nem próbálják 2/3-s törvénnyel betiltani
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
8th
addikt
válasz Motion_Blur #18661 üzenetére
Igen, ma érezhetően melegebb van mint tegnap.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Motion_Blur #14801 üzenetére
Kicsit? Holnapra is ilyen időt mond.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Weeman1
veterán
válasz Motion_Blur #12752 üzenetére
Sajna én keleten vagyok.
Majdnem 40°C van árnyékban.
MezőkövesdXiaomi 11T Pro
-
Atlantis
veterán
válasz Motion_Blur #12479 üzenetére
Legalább nem unatkoztál...
Zalaegerszeg: megint csak látjuk északon a sötét felhőket, de ide nem ér el. Lehet éjszaka lesz valami...24°C, szél élénk.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Motion_Blur #12358 üzenetére
Küldjétek Budapest felé.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Csöves
őstag
válasz Motion_Blur #11451 üzenetére
Adnék én neki olyan kaptafát......, hogy elfelejtené az időjárás jelentést.
[ Szerkesztve ]
Aquila non captat muscas.
-
Blom
aktív tag
válasz Motion_Blur #11447 üzenetére
Nagyon remélem, mert most is szakad és, ha reggelig így esik akkor nem is túlzás a 35cm.
-
Blom
aktív tag
válasz Motion_Blur #11400 üzenetére
nem semmi, de hol figyeltbe az a -17????
-
Zozzant
addikt
válasz Motion_Blur #11380 üzenetére
Ebből kiindulva még akár igaz is lehet, nyugatról kunkorodó felénk sodródó felhőzet.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Algieba
őstag
Meg fog valósulni. Érzem.
Békéscsaba-Fényes: Tiszta ég, szélcsend, -5C fok.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Z0C!
őstag
szerintem ez csak hajnalban lesz érezhető...nem hiszek én már az időjósoknak...
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Blom
aktív tag
válasz Motion_Blur #11377 üzenetére
Legyen igazad, különben már itt is 4°C van.
-
feka007
veterán
válasz Motion_Blur #11207 üzenetére
Többet ér, be is rakom könyvjelzőkhöz. OMSZ úgylátszik túl kevés adófizetői pénzt kap
-
pohár
félisten
válasz Motion_Blur #10481 üzenetére
Nádudvar 36°, je
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dr. Romano
veterán
válasz Motion_Blur #10481 üzenetére
Szívesen csatlakoznék én is a kék táborhoz
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Csöves
őstag
-
titán
válasz Motion_Blur #8409 üzenetére
Az mar eleg fincsi, ide Papara csak -5-ot ir az idokep, de igy erzetre nem tamasztanam ala, h tenyleg annyi.
-
student
őstag
válasz Motion_Blur #8144 üzenetére
hol? mer balatoni úton csak -12
-
rebugra
aktív tag
válasz Motion_Blur #7944 üzenetére
jaj elszúrtam, igen, +4
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
tomcsi23
veterán
válasz Motion_Blur #7607 üzenetére
Lehet, hogy elkerül.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
mephi666
nagyúr
válasz Motion_Blur #7510 üzenetére
durva volt, mert kb 16:00 körül vége lett a nagy jégnek, de este 9ig nem is olvadt el... pedig arra számítottam, hogy a dögmelegben gyorsan elolvad... a kocsik csak úgy úsztak a vízen... amúgy most is ugyanarra a térre néz a lakás, csak másik oldalról
zuhog kegyetlenül... meg dörög... előbb kb fél kilóméterre csapott le 1 villám, mert a dörgéstől 2másodpercen belül itt volt a hang is...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Digital
addikt
válasz Motion_Blur #7485 üzenetére
BAKKER!
Ilyet még nem láttam!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Eastman
addikt
válasz Motion_Blur #7485 üzenetére
Uh.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
elfelejtette
veterán
válasz Motion_Blur #7467 üzenetére
Mi is pont ezt nézzük... Dúrva a különbség, a Duna valódi vízválasztó az ország két fele között!
Most tervezzük, hogy lehet, hogy este mégsem fogunk felmenni a koncertre itt Debrecenben..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Eastman
addikt
válasz Motion_Blur #7467 üzenetére
Huh. A 13 vs. 33 aranyos...
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
AMD Power
titán
válasz Motion_Blur #7460 üzenetére
És ez csak a kezdet sajnos.
-
Overlocker
veterán
válasz Motion_Blur #7460 üzenetére
Merre vagy?
-
juliabrilke
veterán
válasz Motion_Blur #7363 üzenetére
Még jó, hogy ma szerelkeztünk fel 2 ventilátorral és most akartam beüzemelni a mobil klímát.
-
juliabrilke
veterán
válasz Motion_Blur #7354 üzenetére
Lassan ideér Fehérvárra!
-
stangli
senior tag
Ahogy látom Hegyeshalomnál a határőrségnek nem sikerült feltartóztatni a vihart
-
tomcsi23
veterán
Jön az erre lassan.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
(Darkwood)
őstag
válasz Motion_Blur #7230 üzenetére
Nagyon szép képek!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Sárpac
nagyúr
válasz Motion_Blur #7047 üzenetére
Még a műholdról is látszik, több spirális felhőoszlop(tornádó tuba).
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
mephi666
nagyúr
válasz Motion_Blur #7056 üzenetére
ezt előbb néztem... olyan szürreális, hogy nem hinném, hogy igazi lenne meg csak ezt az egy képet láttam eddig... fene tudja, hogy mi igaz belőle... lehet h csak koncertezik a slipknot és ez valami effekt
nézd, mit találtam (igaz linkben is ott van)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
MODERÁTOR
Durva, és még csak nyár eleje van. Mi lesz itt még?
Everybody lies.
-
(Darkwood)
őstag
Minden álmom, hogy egy ilyet lássak élőben!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
zolynet
veterán
válasz Motion_Blur #7038 üzenetére
aaz igen
Bp: 25fok, nagyon kellemes
Life is too short to stay stock!
-
(Darkwood)
őstag
válasz Motion_Blur #7038 üzenetére
Ez fincsi kép!
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #5567 üzenetére
most süt a nap, csicseregnek a madarak
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
_Blank_
senior tag
válasz Motion_Blur #5567 üzenetére
szintén fejér megye, vehar van itt is, nagy, koszos, szeles, de frissít..
-
R
senior tag
válasz Motion_Blur #4647 üzenetére
a cím jó, csak becsapás
-
Bash
addikt
válasz Motion_Blur #4260 üzenetére
Hozzánk is közeleg a sarki levegő. Reggel 6 múlt pár perccel, 21°C van, 81% páratartalom.
Sarasota, FLhttp://bashtravel.com/
-
Sárpac
nagyúr
válasz Motion_Blur #3162 üzenetére
Aki 40fokba bagózik meg is érdemli!
Úgy kell neked fulladj meg!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #3150 üzenetére
detto, + mikor villamosozom
-
DeusHun
őstag
válasz Motion_Blur #3131 üzenetére
Bírható? Miből van a bőrőd? Azbeszt? Nekem kissé melegem volt
Rainforest Alliance Certified signature
-
Sárpac
nagyúr
válasz Motion_Blur #2462 üzenetére
Gyönyörű napos időnk van kb 20C!
Jövő7en tél több napon át tartó havazással a skystef szerint!:
[link]
[Szerkesztve]Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Kobe
veterán
válasz Motion_Blur #2455 üzenetére
perpill nálunk megint esik egész rendesen, nem szakad, de reggelre megint ott fognak artani mint most....a vihar meg nem is azokat érte akik otthn maradtak, hanem akik úton voltak, mondtam, mire én elértem gitártanárom házától a legközelebbi buszmegállóig - cca 1 perc gyalog meg előtte esett vagy 3 percig - addigra lett másfél centi jég, namost álljá félre arra az időre vagy érjél haza 5 perc alatt nem tudsz, viszont ha nem indulsz el, jobban jársz, amint vége lett a jéghullásnak jött rá a hó ugyanolyan intenzitással, nem gyenge szembeszéllel....tudom, itt ért először talajt a manna, épp kint voltam nyílt utcán, szar volt, na....hogy mennyire, azt példázza hogy leírtam 35 perces távolsági buszútból lett 8 perc, ugy hogy gyalogoltam és előbb értem be gyalog
az aki ugy gondolta félreáll, megszívta, mert mire elállt a hó, nagyobb mennyiségen kellett keresztülvergődni, ellenben ha rákapcsolt simán célbaért amg nem lett nagy a gebasz.....hókotrók is csak kb 1 óra reagálással láttak neki a munkának
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz Motion_Blur #2455 üzenetére
vagy félreállsz arra az 5 percre, amig ekkora a vihar Amúgy Veled vigyázni kell, még a virágokat is megtaposod
Miskolc: hideg, enyhe szél, sztem már fagy, és hullik vmi havas-jeges-esős baszás, de ezt még nem nevezném esésnek...
[Szerkesztve]Same rules apply!
-
Kobe
veterán
válasz Motion_Blur #2453 üzenetére
megnézném mennyire LOL oztál volna ha ilyen időben ótókáznál errefel....amikor az úton ahol jöttem 5 kocsiból 3 nem tudott felmenni, vagy az úton maradni pedig nem egy durva emelkedő, még a kamion se aminek azért van súlya összegyűrni maga alatt a havat meg a jeget, akkor elgondlkozik az ember hogy gáz van
[Szerkesztve] -
Algieba
őstag
válasz Motion_Blur #2435 üzenetére
Oké, nagy a bizonytalanság az előrejelzésekben, mert mindig csak akkor tudjuk meg, hogy milyen az időjárás, amikor már a nyakunkba liheg a forró vagy a fagyos levegő, és potyog ránk a zápor, hóvihar.
Azonban volt már kemény telünk, amikor napközben -10 fok volt. Számomra életem végéig emlékezetes marad, ahogyan fejem búbjáig beöltözve, mégis befagyó orral küzdök a favágással. A hó csikorgó jéggé volt fagyva a földön, a levegőben apró jégcsillámok voltak, mert a pára is megfagyott, az ég derült volt, és olyan baromi hideg volt, hogy könnyeztem tőle, a könnyem meg a szempillámra fagyott.
Szó szerint cool volt.
Na, ilyet soha többé nem akarok átélni! Vacogok a gondolatától is.
Ez egyáltalán nem jó, hogy a nagy enyheség hirtelen átfordul igazi, kemény télbe. Szerdán sokan lesznek nagyon rosszul. Már én sem bírom az időjárás nyaktörő váltásait.
És most szürke, felhős idő van. Még tart az enyheség.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Sárpac
nagyúr
válasz Motion_Blur #2435 üzenetére
skystef-et majd egy éve nézegetem én azt tapasztaltam, hogy +2-3fokkal inkább felülbecsülnek.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
fps8
senior tag
válasz Motion_Blur #2428 üzenetére
Hát igen... Ezt nagyon elkiabálták. Amúgy hazafelé a vonaton halottam ennek a belső okát is ám. Álítólag amikor volt ez a Aug. 20.-ai dúlás-fúlás és meghaltak sajnos páran, a nagyok úgy gondolták hogy ez valakinek a hibája volt. Fogták magukat, kinéztek egy embert aki történetesen az egyik időjós központban dolgozott és kirúgták mondván hogy ''későn szóltak a viharról...''. Gondolom most minden hasonló beosztású ember megijedt ettől és inkább bejelentették a ''világvégét''. Nehogy véletlen történjen valami és azt mondják hogy igen ez annak a csákónak a hibája volt mert... Szóval csak annyit szeretnék kifejteni hogy ez is lehetett egy ok, az emberriogatásra.
[Szerkesztve]"War... war never changes"
-
tildy
nagyúr
válasz Motion_Blur #2388 üzenetére
És aki munkából megy haza?
Nimrod: szeretek repülni, szélben is, csak nem akkorában, mint ami elvileg készülődik
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
fps8
senior tag
válasz Motion_Blur #2391 üzenetére
Egyre hangosabb itt kinn a cucc. Ha felkelek rá akkor kimegyek és csinálok képeket. Majd feltöltöm ide a tényállást, ha valakit érdekel, és nincs kedve kiszambázni megnézni Hajnalban várhatóak a képek, amennyiben lesz valami komolyabb hangzavar odakinn
"War... war never changes"
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz Motion_Blur #2388 üzenetére
Reméljük nem lesz semmi baj, aki meg éjjel korong részegen mászkál a fasorban...szal az meg is érdemli... Emléxem vkire, aki hasonló módon hagyott el egy samsung d600at, és taposta meg a virágágyást... lefraggelve az összes virágot benne.
Same rules apply!
-
Spirit
őstag
válasz Motion_Blur #2372 üzenetére
Sajnos most nincs igazad, egyébként egyetértek Veled. Nyugat-Európában jégesők, viharok, és 120-160km/h-ás széllökéseket mértek, iszonyatosak a károk, eddig 10 halálos áldozat. Igaz,mire ideér, kicsit gyengülni fog, de azért féltem a cserepeket a házon, nincs kedvem tetőt javítani. A vihar hajnalban fog ideérni, de nem hirtelen, hanem folyamatosan fog erősödni a szél, és holnap estig folyamatosan döngetni fog...Azért a kocsival elálltunk a fa alól
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
válasz Motion_Blur #2368 üzenetére
Semmi gond majd februárban:
Érdemes az uccsó képeket megtekinteni mi is jön jan 29-től!
[link]Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
-
Bash
addikt
válasz Motion_Blur #2341 üzenetére
Reggel van, egész pontosan 7 óra 13 perc.
22°C, 81% páratartalom, a nap kb. 5 perc múlva jön fel. Utána melegedés várható és talán kis eső is lesz.http://bashtravel.com/
-
.:Kristian:.
addikt
válasz Motion_Blur #2337 üzenetére
Barcikán is, csak itt 0°C van
-
addikt
válasz Motion_Blur #2309 üzenetére
Nemtom, most sötét van .Egyébként így hajnalban tök enyhe idő van, az utak vízesek, mert egész este csepergett.Derűs napot
-
Algieba
őstag
válasz Motion_Blur #2304 üzenetére
Reggel még az ágyban szunyókáltam. A ködről lemaradtam, amit nem is bánok.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2252 üzenetére
Fejér megye:
5°C, szutyok idő, esik az eső és sötét vanStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2192 üzenetére
Fejér:
2°C, tiszta égbolt. Holnaptól -5 fokokat is jósolnakStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #2192 üzenetére
Kellemes őszi, betakarítási idő van. Szüreti, mezőgazdasági, szerintem.
-
ALI_G
veterán
válasz Motion_Blur #2180 üzenetére
Kicsit pontosabbra gondoltam.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2080 üzenetére
Visszajött a nyár:
20°C, tiszta égbolt, mérsékelt DK-i szél. Páratartalom: 62%Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Algieba
őstag
válasz Motion_Blur #2071 üzenetére
Nagyon csinos felhő lehetett. Mennyire volt aktív?
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2067 üzenetére
Fejér megye:
15°C, felhős, csendes idő. Páratartalom: 88%
feels like: k.rva hidegStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2050 üzenetére
Fejér megye:
14°C, esik az eső. Páratartalom: 96%Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
VladimirR
nagyúr
válasz Motion_Blur #2059 üzenetére
ha napon van az ember es meleg van, akkor nem
kiizzadod
[Szerkesztve] -
Bash
addikt
válasz Motion_Blur #2059 üzenetére
Egyáltalán nem, naponta maximum háromszor járok mellékhelyiségbe, nincsenek túlterhelve a veséim.
http://bashtravel.com/
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #2021 üzenetére
én ma felvettem a zakómat, és jól esett.
jobb, mint úgy izzadni, mint tegnap, meg tegnapelőtt.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
neduddki
nagyúr
válasz Motion_Blur #1970 üzenetére
HI!
A belvarosi dzungelben mar csak 34 fok vot amai csucs, tehat elege gyenge /mod: khhhhh:- )))/ a nehany nappaalezlotti majd 40-ekhe zkepesat:- ))) aze ne allitom , hogy hovos volt, az mongyuk igaz:- )))
udv
neduddki
p.s. Latom sracok nicns ojja nhejj aholnem tuddok egymas tokank esni: - )))
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #1970 üzenetére
tegnap pedig figyeltem a tv-ben a jelentéseket, ott azt mondták hogy már nem lesz annyira meleg.... miért is hallgatok én rájuk
-
Winner_hun
titán
-
student
őstag
válasz Motion_Blur #1952 üzenetére
nyugodtan. légkondis iroda powa.
-
Algieba
őstag
válasz Motion_Blur #1952 üzenetére
Én is ezt az oldalt látogatom. Király weblap.
Igen, ma is megfővünk a saját levünkben.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
amargo
addikt
válasz Motion_Blur #1944 üzenetére
Na tök király.. tehát semmer sem tudok menni, nem jár semmi.. aludjak itt?
Az cikket is linkelem, ha nem gond: [link]
Szerk:
Egy vonat most beállt..
[Szerkesztve]“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Yaye
őstag
válasz Motion_Blur #1924 üzenetére
Ki van zárva. Mi itt letöltjük az egészet.
-
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #1907 üzenetére
Esőt! Mindkét szomszéd faluban volt ma csapadék csak nálunk nem.
Valaki küldjön egy kis esőt! -
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #1899 üzenetére
Milyen moci?
-
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #1882 üzenetére
Itt semmi, pedig csak 50km a távolság köztem és közted.
Napsütés, dög meleg( 36fok), szélcsend. -
lorcsi
veterán
válasz Motion_Blur #1882 üzenetére
de jó nektek, remélem itt s lesz vmi hasonló
eladó: vadi új soundcore motion+
-
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #1855 üzenetére
Mi hozzád képest kb 40-50km-rel közelebb vagyunk az egyenlítőhöz.
Már csak 23 fok. -
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #1852 üzenetére
Kellemes 20fok van a nappali 32 után
Csillagos az égbolt, ~70%-os a páratartalom, szélcsend vanStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #1849 üzenetére
19fok, mindjárt szakad az eső, szélcsend, 80% páratart.
a szobámban kellemes 26fok vanStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
emitter
őstag
válasz Motion_Blur #1792 üzenetére
te is látod a koponyának a száját/szemeit a villámok között?
nem semmi idő lehetett ott
nálunk itt Óbuda körzetében sajnos nem esett semmi, csak dörgött meg ilyesmi, aztán szépen elvonult.. ez megy már 2 napja - pedig már igencsak jól jönne az eső 2 hét után -
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #1783 üzenetére
27fok, enyhén felhős, 70%-os páratartalom, közepes (5-ös) UV
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #1779 üzenetére
Most már van: 28+
De kint már csak 21fok van, nagyon jó idő! És úgy néz ki, hogy reggelre szépen lehűl a levegő, érdemes éjszalókára nyitva hagyni az ablakokatStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #1771 üzenetére
17fok, csillgos ég, szélcsend
Délutánra elvileg 30-32fok is lehetStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Sárpac
nagyúr
-
emitter
őstag
válasz Motion_Blur #1760 üzenetére
bp:
délelőtt tiszta ég, napközben kicsit befelhősödik, de nem esik
napsütés van, 20-25 ˚C - remélem most már nem lesz több elhűlés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambanő háza tája
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Reklámblokkolók topikja
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest