Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
miskolc, most nem esik semmi, éjjel esett pár szem hó. ritka is, el is olvad, de legalább a miénk.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
voltam egyiptomban, ahol bizony nem ritka a 40 fok fölötti meleg is, csak a tengerparti szél és a kb 0%-os páratartalom miatt csak annyiban gáz, hogy mellbevág, mikor kimész, de egyébként egész elviselhető.
Boxiné: annyira nincs, de a levegő meg nem moccan, nyitva van minden.
[Szerkesztve]Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
itt miskolcon ismét nyugodt idő, valamikor esett, volt vmi kis vihar is, de éjfél után, és komolytalan.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
miskolcon elmaradt a tüzijáték viharra tekintettel, ahoz képest viharnak nyoma nincs... b@sszák meg, amikor van, akkor képtelenek előre jelezni, amikor nincs, akkor meg fosnak. ennyi faszlámát, Istenem...
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
miskolc, nyugodt, békés idő, esőnek semmi nyoma, meleg van, szélcsend.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
itt nyugodtnak tünik az idő, ami nem rossz, mert mára viradó éjjel nem tudtam aludni a vihartól.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
miskolc 27 fok, bár lehet, h csal a hőmérőm.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
miskolcon szakad a zeső...
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
miskolc: esett 3 csepp eső, most borult.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
itt miskolcon meg még mindig kurtameleg van.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
miskolc, nem esik, nem fúj... nyugi, béke, meleg.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
miskolc, szakad, és elég durván villámlik is.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz Motion_Blur #2455 üzenetére
vagy félreállsz arra az 5 percre, amig ekkora a vihar Amúgy Veled vigyázni kell, még a virágokat is megtaposod
Miskolc: hideg, enyhe szél, sztem már fagy, és hullik vmi havas-jeges-esős baszás, de ezt még nem nevezném esésnek...
-
EQMontoya
veterán
nah, további kellemes szélsasolást mindenkinek, én úgy döntöttem, ha lesz vmi, akkor átalszom. A 100mbit legyen veletek.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
miskolc, szeles, szél csapkodja a rendőnyt, amúgy nyugi.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz Motion_Blur #2388 üzenetére
Reméljük nem lesz semmi baj, aki meg éjjel korong részegen mászkál a fasorban...szal az meg is érdemli... Emléxem vkire, aki hasonló módon hagyott el egy samsung d600at, és taposta meg a virágágyást... lefraggelve az összes virágot benne.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
miskolc, totál csend, szélcsend, szarok a hajamra
mod: első komolyabb széllökések megérkeztek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest