Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Pedig ebben szerintem csak az ötlet jó... vagy túlságosan is kritikus is vagyok
. Nekem nem igazán tetszik. Nem rossz a sebessége, de kíváncsi lennék arra, hogy n darab eszköz mellett is ilyen (közepesen) jól muzsikálna-e, avagy sem. Amennyire tudom, a Powerline azért elég hibaérzékeny, szóval nem szívesen tesztelném, hogy mikor épp milyen baja van. De lehet, hogy ezt (is) csak a hozzáértés hiánya mondatja velem
.
Felújítás után persze jó döntés lehet a Powerline is (sőt alapjaiban véve én is azt preferálnám felújítás nélkül is, ha "tökéletesen" működne), és relatíve olcsó is, de egyelőre nem az igazi. Ha valakinek van rá lehetősége, akkor (ház építésekor, vagy ház/lakás felújításakor) igenis el kell vezetni minden szükséges helyre az Ethernet kábelt (kábelcsatornában), attól nem lesz jobb megoldás. Nyilván nem olcsóbb a Powerline-tól (kivéve ha van eszközöd, és magadnak vésed a falat, de ennek az esélye gyakorlatilag nulla), de a sebesség és a megbízhatóság kárpótol. Ha meg minden "valamire való" helyen van fali csatlakozó, akkor router(eke)t is oda teszel, ahová csak szeretnél. Egy többszintes családi háznál ez se mindegy...
#2: Na ilyen problémáról még nem hallottam, pedig amúgy teljesen logikus. Mindenesetre az nem túl valószínű, hogy én amiatt tartanám nyitva - vagy nyittatnám ki - az ablakokat, hogy a kertben könnyebben tudjam streamelni a HD videókat a mobilomra
. Ha szar a jel valahol, akkor kell még egy Wi-Fi router. Mi most még csak egyet használunk, de hogy minden mindenhol jó legyen, legalább még egyet be fogok üzemelni, de talán kettőt is, az eredményektől függően.
[ Szerkesztve ]
-
Kronos3000
senior tag
Ennyiért gyengécske....bár praktikus...
-
Sinisi
senior tag
Elég jól néz ki a kis berendezés!
-
Petya88
tag
Az udvari tesztet (csak úgy brahiból ha nem hisztek benne) kipróbálhatnátok nyitott és zárt ablakok mellett is. A modern hőszigetelő üvegeken van egy lágyfém bevonat ami tud árnyékolni rendesen.
-
kromatika
veterán
Tetszik.Köszi a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A PLA-5236 elektromos vezetéken 1000, vezeték nélkül 900 Mbps tempót ígér elméletben.
- NBA és kosárlabda topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bestbuy játékok
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Trollok komolyan
- Ukrajnai háború
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel