- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsz82
tag
válasz
sarkanyolo2 #3481 üzenetére
Az van rajta második napjától kezdve.
-
alexka79
csendes tag
válasz
sarkanyolo2 #3473 üzenetére
Én is onnan jövök...
Kipróbáltam egy 3.5-es dugóval rendelkező Sony discman fejhallgatómmal és eszméletlen jól szól! Zene hallgatáshoz nem is kell nekem headset. Ilyennel: Sony Discman headphone -
brian173
csendes tag
válasz
sarkanyolo2 #2486 üzenetére
Miskolcon még csak ki sincs rakva, sorbaállás után tudtam csak kikérni egy kis tapira. Elsőre bejövős
-
M0RGI
őstag
válasz
Székesfehérváron pl. csak tapizhatod, nem lehet bekapcsolva kipróbálni a kiállított darabot...
(#2482) rizso: Az jó, ha nem gyűjti! Inkább a bumszlisága tűnik zavarónak. De majd ha megkapod, csinálsz nekünk jó kis fotókat, meg leírod milyen.
-
dReFiX
senior tag
válasz
Nem, csak a nagyobbakban.
-
rizso
addikt
válasz
sarkanyolo2 #2485 üzenetére
Lehet, hogy kicsit vastagabb lett tőle a telefon (N8-nál meg főleg, hisz ott a hátlapi kamera dudorához is alkalmazkodott a tok, ami még jobban megvastagította az egészet), viszont a fogásuk jobb lett (főleg S2-nél), meg hát igencsak jó védelem volt
-
válasz
sarkanyolo2 #2471 üzenetére
Nekem is ez a tok tetszik, meg is rendeltem már 1 hete, 10$ volt, de adnak hozzá kijelzővédő fóliát is.
-
M0RGI
őstag
válasz
Ezzel az a "baj" (legalábbis nekem), hogy kemény tok, plusz nem véd semmmit felül és alul.
A szilikonost ha leejtettem, megvédte a telefont mert rugalmas, ez a tok földetéréskor átvinné az energiát a telefonra, plusz egyből lepattanna róla, így a készülék is kapna. Látni és érezni kéne élőben.(#2476) Robbertho: Én max. havonta tisztogattam és nem láttam semmi rendellenességet a tok alatt.
Por sem igazán ment alá, de hogy is ment volna? Tökéletesen illeszkedett! Plusz emiatt nem is mozgott benne a telefon, így ki sem dörzsölődött.(#2475) t1: pár link pont itt van a szemed előtt, de ha googleben rákeresel, találsz itthon is (vatera pl.)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #2469 üzenetére
#include <iostream>
using namespace std;
void main()
{
cout << "En masra emlekszem! ;)" << endl; } -
t1
veterán
válasz
Nekem is ez jön be !
-
TBG
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #2124 üzenetére
+1
-
sdd2
veterán
válasz
sarkanyolo2 #1475 üzenetére
Én is tudom, hogy rajta vannak, én is rajta vagyok a teszten.
-
Barbarics
tag
válasz
sarkanyolo2 #1475 üzenetére
köszi
-
kelzsoca
félisten
válasz
sarkanyolo2 #511 üzenetére
Ki mondta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest