Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooler96
aktív tag
válasz
keep2000 #4603 üzenetére
Zsocáék romja szerintem nem a bugjavításokra ment ki,hanem a tudat,hogy csináltak egy custom romot.Ne legyünk türelmetlenek.Biztos látunk majd még szép dolgokat tőle,de szerintem nem túrkáltak a rendszerben.Sóval ha eddig ilyen gondod volt ezután is meglesz.Egyébként nekem is előjön néha,fogalmam sicns mi okozhatja,de hajtépő egy élmény az biztos.
csabesz: hogy lehetne hardveres hiba?főleg ha eddig 10/7 ember érzékelte de 3 nak sosem volt ilyen.Az ilyenek szoftveres gondok szoktak lenni.
-
törölt tag
válasz
keep2000 #4603 üzenetére
hello, nálam is előfordul ez a hiba, de azt vettem észre hogy csak akkor ha be van kapcsolva a wifi. Wifi be, leteszem a telefont, 20 perc múlva próbálom feloldani a kijelzőt de nem reagál, csak 15 másodperc múlva. Ja és már nem egy gyári vissza állítást csináltam már, de mindig elő jön ez a hiba. Elég idegesítő. Ez szoftveres vagy hardver hiba lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- RAID
- További aktív témák...
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest