Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
A repülő módot nem biztos hogy ajánlanám, sokan panaszkodtak, hogy valami miatt nagyon meríti az akksit.
Más téma: nekem is előjött az SD kártyán duplikálás probléma, de az a furcsa, hogy nem is volt gépre kötve mikor ez történt. Éppen zenét hallgattam, átváltottam volna egy másik albumra, és meglepődve láttam, hogy minden számból kettő lett. Persze nem játsza le ugyanazt a számot kétszer, hanem továbbugrik egyből a következőre, és ébresztőórának is ha a kettőből az egyik állítom be akkor szól, ha a másikat akkor meg se nyikkan (ezzel meg is tréfált ma reggel). PC-re kötve is minden mappát kétszer látok, de ott a fájlokat valamiért ki sem listázza
Viszont a beépített fájlkezelő és az EsFileExplorer rendesen látja a mappákat és a fájlokat, mindenből csak egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Iphone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont a beépített fájlkezelő és az EsFileExplorer rendesen látja a mappákat és a fájlokat, mindenből csak egyet.