Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
Igen abban is van valami... ha egy-egy alkalmazást nézünk, főleg, ha az nincs is optimalizálva több magra.
A magasabb frekvenciának azért mindíg van ára melegedésben ill. teljesítmény felvételben.. (azonos csíkszélességet feltételezve... )
Arról nem is beszélve hogy a multitaskingnak szerintem határozottan jót tesz a tőbb mag..
Tehát maggi1886076 kollegához is csatlakoznék, hogy ICS-nél én 1 GHZ kétmagosnál nem adnám alább. (nagyjából azért az atom is tudja ezt...)
Abban viszont bogékkal is egyetértenék, hogy a 800 MHz kétmagos már kevés...
Egészen nyilvánvaló hogy a 2 db 800 Mhz (cortex a9) mag nem tug annyit mint 1 db 1.6 Ghz (cortex a9) mivel a két szálnak van valamiféle belső adminisztrációja.. de ez pár százalék lehet csak elvileg. a többit az ace 2 példájában szerintem abban kell keresni, hogy ST-Ericsson U8500 prociról van szó...u.i: pont ezt használja ki az intel, hogy a technológiai előnyét a vékonyabb csíkszélességgel, kihasználja, hogy a processzorait magasabb frekvenciára húzza, és így legyen gyorsabb.
Nekem szimpatikusabb az arm mert mire ők azonos csíkszélességre érnek (és hát a technológia mindíg utol fogja érni az intelt - olyan értelemben hogy más is fog tudni azon a csíkszélességen dolgozni, legfeljebb kicsit később..-) és azon mindíg energiahatékonyabb chipeket tudnak gyártani arm architektúrával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest