-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsz82
tag
Ismert tény, nem tartósság a cél a gyártók részéről, külön oktatják a mérnököket, hogy romoljon el valami lehetőleg garancia időn túl minél előbb. Megvan ez a kocsiknál - TV-knél mindenhol.
Mellette a tömeggyártás - minél olcsóbb munkaerők és előállítás, minőség ellenőrzés szúrópróbaszerűsége okozza hogy legyen az elite márka becsúsznak hibás példányok. Hiába hőbörgünk ezen, MI vagyunk az oka, mivel iszonyatosan befolyásolható fogyasztói társadalom lettünk
Szóval ne húzzuk le egy árához képest iszonyú jó telefontopic hangulatát -
sdd2
veterán
Nekem is sok pénz, főleg hogy diák vagyok, próbálok gyűjtögetni a telóba de minden gyártónál vannak hibák. pl az első szériás S3-akat bezúzták a kékeket mert nem olyan kék lett mint amilyet akartak. S2 kinelzője foltosodik, Xperia Mini Prok elektrosztatikus zajt adtak ki ami videóban hallható volt, Xperia S kijelzője az elején sárgásodott a hőtől, stbstbstb. Ez van sajna.
-
rizso
addikt
Jogos az elvárásod, ez tény. Nekem is pénz a 60eFt (nem is kicsit). Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a tömegtermelés során lehetnek/vannak egyedi/eseti hibák, meg olykor szériahibák is. Egy olyan gyártót sem tudnék mondani, ahol nem fordul elő hiba - hiába várná el az ember, sajnos ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest