Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kfz81

tag

válasz xtevo #18365 üzenetére

Szegedi szervizben volt! A grand x-el összehasonlítva az Idol S elég jó, a kijelzője nagyobb, gyönyörű tű éles képpel, gyors, szokatlan hogy a telefon nagyobb, de sokkal könnyebb és nagyon vékony, én eddig teljesen meg vagyok vele elégedve és nem bántam meg a cserét, skype-on videóhívástr indítottam vele és az is tökéletes, az előlapi kamera is használható! Nálam a garancia ujra indult, teljesen új garancia papírt kaptam!Hétvégén még megnéztem a Galxy express-t és annak is megtetszett a kijelzője, bár felbontásban sokkal jobbak az Idol S, de még is megfogtak a samu színei!Ma mielőtt a döntést meghoztam, pont olyan szerencsém volt hogy az üzletben az Idol S és a Galaxy Express pont egymás mellett voltak, és így egyből el tudtam dönteni hogy melyiket is választom, mert az express-nek a színei magában nagyon szépek, de összehasonlítva az alcatel-el teljesen más a samsung-nak erős mű színei vannak, és a fehér nem fehér benne hanem halvány szürke , de ez csak akkor látszódott ha egymás mellett volt a két telefon!

Új hozzászólás Aktív témák