Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23
üzenetére
Köszi szépen a válaszodat!

A Google+, Facebook, Térkép, Youtube nálam is fent vannak, és ezek közül a térkép és a Youtube ami fontos nekem, Facebookot nagyon elvétve használom a G+ -t meg még el sem indítottam sosem, így ezek akár kukázhatóak lennének nálam egyértelműen ha szívják az aksit, mert ha egy appot semmire sem használok de szívja a háttérben az aksit az = kuka.
Azt szeretném még megkérdezni, hogy mi a legjobb módszer a fölösleges gyári appok törlésére, úgy hogy azért visszaállíthatóak legyenek szükség esetén, illetve melyek azok az appok amiket nyugodtan lehet törölni, ill. melyikeket nem?golyós (#15773):
Izmosabb használattal ok a 2 nap is, de nekem lightosan használva (nagyrészt készenét, kevés telefon kevés net mobilnet, wifi kikapcsolva + éjszaka offline mód) korábban általában kibírt 3-3.5 napot és erre a szintre vissza szeretnék kerülni, főleg hogy nem értem mitől van kevesebb üzemidőm, amikor nagyrészt ugyanúgy használom nagyrészt ua az appokkal mint korábban...
feelurself (#15793):
Igen, bár nagyrészt készenlétben van...
Bár azt hozzá kell tennem hogy 4 nap az a max volt amit bírt, általában 3,-3,5 nap ami reális volt, de még így is bő 1 nappal kevesebbet bír most... 
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Bár azt hozzá kell tennem hogy 4 nap az a max volt amit bírt, általában 3,-3,5 nap ami reális volt, de még így is bő 1 nappal kevesebbet bír most...