Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

válasz tonyqa23 #15769 üzenetére

Köszi szépen a válaszodat! :R

A Google+, Facebook, Térkép, Youtube nálam is fent vannak, és ezek közül a térkép és a Youtube ami fontos nekem, Facebookot nagyon elvétve használom a G+ -t meg még el sem indítottam sosem, így ezek akár kukázhatóak lennének nálam egyértelműen ha szívják az aksit, mert ha egy appot semmire sem használok de szívja a háttérben az aksit az = kuka.
    Azt szeretném még megkérdezni, hogy mi a legjobb módszer a fölösleges gyári appok törlésére, úgy hogy azért visszaállíthatóak legyenek szükség esetén, illetve melyek azok az appok amiket nyugodtan lehet törölni, ill. melyikeket nem?

golyós (#15773):
    Izmosabb használattal ok a 2 nap is, de nekem lightosan használva (nagyrészt készenét, kevés telefon kevés net mobilnet, wifi kikapcsolva + éjszaka offline mód) korábban általában kibírt 3-3.5 napot és erre a szintre vissza szeretnék kerülni, főleg hogy nem értem mitől van kevesebb üzemidőm, amikor nagyrészt ugyanúgy használom nagyrészt ua az appokkal mint korábban... :F

feelurself (#15793):
    Igen, bár nagyrészt készenlétben van... :) Bár azt hozzá kell tennem hogy 4 nap az a max volt amit bírt, általában 3,-3,5 nap ami reális volt, de még így is bő 1 nappal kevesebbet bír most... :(((

Új hozzászólás Aktív témák