- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
gzbotii #15568 üzenetére
Érdemes lenne vetni egy pillantást az ún. Google Play Szolgáltatásokra is (Gsam szerint a legtöbb felébresztésért és ébrentartásért felelős sz.rság).
Tegnapelőtt frissítettem a Talk-al együtt (jahh a a f.ssá vált Hangouts nem megy nélküle immár) és 14 óra alatt merültem le!!!
Nem értem haza a napi megszokott és állandó használati jellemzőkkel, ami előtte 66-75% töltöttség közt szokott lenni...
FB appot nem használok és a térkép is fagyasztva, nincs állandó 2g-re állitva sem...
Most visszatértem a a korábbi állapotra, mely szerint Google Play Szolgáltatások fagyasztom alkalmazáskezelőben (beraktam system/app alá és lib-eket a helyükre, így az egyszerűbb) Talk pedig visszaállitva (frissítések eltávolítva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- RAM topik
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest